Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Szívből jövő ajándékok a MINI-től

A MINI Lifestyle Kollekció egyedi ajándékötletekkel rukkol elő a közelgő Valentin nap alkalmából.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,13 KB)
  
Photos(15x, ~80,37 MB)

A MINI Lifestyle Kollekció egyedi ajándékötletekkel rukkol elő a közelgő Valentin nap alkalmából.

Gondosan kiválasztott apróságokkal, kedves szavakkal és odafigyeléssel az év minden napján örömet okozhatunk szívünk választottjának, február 14-én azonban magát a szerelmet ünnepeljük. Valentin nap közeledtével a legújabb MINI Lifestyle Kollekció egyedi alternatívákat kínál az ajándékkártyák, csokoládék és virágok sűrűjében.

Klasszikus stílus, modern külső, hamisítatlan MINI életérzés

A legújabb MINI Lifestyle Kollekció ruhadarabjait prémium minőségű anyaghasználat, precíz varrás és egyedi dizájn jellemzi. A brit prémiumgyártó a férfiakat klasszikus stílusú, modern színekbe csomagolt MINI pólókkal lepi meg (MINI Colour Block Wordmark T-Shirt Men’s), amelyek rövid ujjukkal, kör alakú nyakrészükkel és egyenes szabásukkal minden alkalomra megfelelő viseletet garantálnak. A szürke színű pólók száz százalékban pamutból készültek, elejükön a MINI logója Coral és Black árnyalatú háttér előtt díszeleg. A nőknek készült MINI pólókat (MINI Wordmark T-Shirt Women’s) ugyancsak pamutból, Coral színben álmodták meg a tervezők, az egyediséget pedig hasonló színben pompázó márkaembléma nyomatékosítja.

A nőknek készült MINI pulóvert (MINI Logo Patch Sweatshirt Women’s) szintén Coral színben rendelhetik meg a brit prémiummárka ügyfelei. A tisztán pamutból készült, stílusos viseletet összehúzható, bélelt kapucnival is ellátták a tervezők, az egyediségről Black háttér elé rajzolt MINI logó gondoskodik, a kényelmet pedig nagyméretű első zsebek garantálják.

Stílusos és praktikus még a hosszabbra nyúló utazások alkalmával is

A MINI Lifestyle Kollekció táskáival és kiegészítőivel még a legtávolabbi úti célokban is stílusos a megérkezés. A Coral színű, 76 literes MINI utazóbőrönd (MINI Trolley) masszív kialakítású, kagylóhéj-szerű fala minden poggyászt biztonságban szállít, a négykerekű, kihúzható fogantyúval és zárható, vízálló cipzárral ellátott bőröndöt pedig látványos MINI embléma teszi minden körülmények között azonnal felismerhetővé. A kagylóhéj-szerű fal mögött praktikus zsebek, rögzítőszíjak és kivehető plusz zsebek könnyítik meg a kisebb darabok elhelyezését.

Az ugyancsak Coral árnyalatú, szövetbe burkolt MINI jegyzetfüzet (MINI Cloth-bound Notebook) kiváló társnak ígérkezik, bármilyen ötletet is kelljen papírra vetni az utazás alatt. A 240 lapból álló jegyzetfüzetet újrahasznosított papírból állították elő, a kemény fedelet puha szövetanyag borítja, a gyorskeresést MINI logóval ellátott könyvjelző segíti, a tollat pedig egy praktikus pánt rögzíti.

Valódi meglepetések a legkisebb MINI-rajongóknak

A textilanyagból készült, kötött MINI kisautók (MINI Knitted Car) a MINI életérzésének megölelhető formáját váltják valóra. A puha modellek British Green, Island Blue és Chili Red színekben érhetők el, hosszuk 26, szélességük 14, magasságuk pedig 13 centiméter – a háromajtós MINI arányait idézve. Az ölelhető kisautóba a tervezők olyan részleteket is belevarrtak, mint például az első fényszórók, a hátsó lámpák és a rendszámok.

A lendkerekes MINI Cooper S modellautó (MINI Cooper S Pull Back) a vezetés kézzelfogható élményét varázsolja a legkisebb márkarajongók szobájába. Az 1:36 méretarányú jármű Chili Red, Electric Blue és Volcanic Orange árnyalatokban kapható.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés