Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

BMW Motorrad International GS Trophy Oceania 2020 – élő és interaktív. Tömegkommunikációs (média) források és fotópályázat. Szponzor információ.

Az idén Óceániában megrendezésre kerülő BMW Motorrad International GS Trophy rajtjáig már csak néhány nap maradt hátra. A 69 döntős, akik 23 nemzetközi csapatban versengve indulnak a győzelemért, már átvette a BMW GS-specifikus versenyzői felszerelését – névvel, nemzeti lobogóval és GS Trophy 2020 jelvénnyel ellátva –, és hamarosan már a nemzetközi járatokon repülnek Új-Zéland felé, készen állva életük nagy próbájára.

Motoros tréning, utazás, események

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~307,16 KB)

Az idén Óceániában megrendezésre kerülő BMW Motorrad International GS Trophy rajtjáig már csak néhány nap maradt hátra. A 69 döntős, akik 23 nemzetközi csapatban versengve indulnak a győzelemért, már átvette a BMW GS-specifikus versenyzői felszerelését – névvel, nemzeti lobogóval és GS Trophy 2020 jelvénnyel ellátva –, és hamarosan már a nemzetközi járatokon repülnek Új-Zéland felé, készen állva életük nagy próbájára.

 

Azoknak, akik nem vesznek részt a versenyen, a BMW Motorrad teljes körű multimédia közvetítést kínál az eseményről, hogy a GS rajongók a világ minden táján követhessék vagy akár (egy fotópályázaton keresztül) részt is vegyenek rajta.

 

GS Trophy fotópályázat

 

Az interaktív fotópályázat a 2012-es eseményen szerepelt először, és több mint 59 000 szavazattal olyan népszerűnek bizonyult, hogy állandó tartozéka lett az eseménynek.

 

A GS Trophy 2020 második és negyedik napján a csapatok maguk fogják kalandjaikat fényképekkel dokumentálni. A pályázat témája teljesen szabad, lehet egy verseny közbeni kép a csapattársakról, vagy egy lélegzetelállító tájkép, esetleg a helyi hétköznapok egy különös pillanata.

 

Minden csapatnak le kell adnia a legjobb képét a két nap vége előtt, és feltölteni a GS Trophy www.gstrophy.com weboldalára, ahol majd a szavazás is zajlani fog.

                                                           

Mint eddig is, a fotók névtelenül lesznek szavazásra bocsátva, tehát a szurkolók a legjobb képre és nem a kedvenc csapatukra fognak szavazni. Bár, ahogyan a korábbi években is, a csapatoknak lehetősége nyílik rá, hogy felfedjék kilétüket, így vagy úgy…

 

A szavazásra csupán 24 óra áll rendelkezésre mindkét nap, így oldható meg, hogy az eredményekről időben tájékoztatást kapjanak a versenyzők, illetve hogy a München és Új-Zéland közti időeltolódást összehangolják.

 

Fotópályázat 1

 

Szavazás február 11. 00:00 - 23:59 (UTC+13).

 

A szavazások eredményét február 12-én jelentik be.

 

Fotópályázat 2

 

Szavazás február 13. 00:00 - 23:59 (UTC+13).

 

A szavazások eredményét február 14-én jelentik be.

 

A csapatok a szavazásokon elért eredményük alapján plusz pontokat kapnak, ami a teljes versenyen elért pontjaikat növeli.

 

Napi frissítések a médiának.

 

Az újságírókat és média képviselőit invitáljuk, hogy kövessék a 2020-as GS Trophy-t, és hozzáférést biztosítunk nekik a GS Trophy forrásanyagokhoz, amik az esemény alatt naponta aktuális hírekkel és fotókkal frissülnek, és a –  www.press.bmwgroup.com oldalon találhatók.

 

Lehetőségek a GS Trophy követésére.

 

A www.gstrophy.com oldallal a BMW Motorrad létrehozott egy internetes elérhetőséget, ahol a GS rajongók számára minden háttérinformáció megtalálható az eseménnyel és résztvevőivel kapcsolatban (múlt és jelen). Ez az oldal naponta frissül, írott, képi és videós beszámolóval a nap történéseiről.

 

Az esemény izgalmát még több információ fokozza a BMW Motorrad közösségi média oldalain:

                                        

BMW Motorrad Facebook www.facebook.com/bmwmotorrad

 

Twitter www.twitter.com/bmwmotorrad (#gstrophy)

 

YouTube www.youtube.com/bmwmotorrad

 

Instagram www.instagram.com/bmwmotorrad

 

„RIDE AND TALK – BMW Motorrad Podcast”

 

További információért kövesd a BMW Motorrad International GS Trophy 2020-at – egyenesen Új- Zélandból!

 

Náhány szó a támogatóinkról.

 

Az International GS Trophy off-road kalandjai komoly kihívások elé állítja a gépet és embert. Nem csak a feltétlenül megbízható és robusztus GS motorkerékpárokra van szükség, hanem tökéletes felszerelésre mind a motoros, mind a motor számára. Ezen a téren a BMW Motorradnak számos prémium szolgáltatásokat/termékeket nyújtó partnere van, akik termékeik és tapasztalataik által jelentősen hozzájárulnak ennek a különleges eseménynek a sikeréhez.

 

Emirates.

 

Ebben az évben a BMW Motorrad az Emirates-szel állt partnerségben a résztvevők Új-Zélandba (és vissza) reptetéséhez. A dubai-i központú Emirates a tökéletes légitársaság a résztvevők a világ minden tájáról való szállításához. Miközben az Emirates 270 gépből álló flottáján 59 millió utas repült 2018-19-ben, a légitársaság erősen elkötelezett amellett, hogy ökológiailag hatékony technológiával és tudatos menedzsmenttel minimalizálják a környezetet érintő káros hatásokat.

 

Metzeler. 

 

A METZELER a BMW Motorrad International GS Trophy hivatalos gumiabroncs partnere 2008 óta. A versenyen résztvevő összes motorkerékpár METZELER KAROO™ 3 gumival lesz ellátva. Ezeket a magas teljesítményű off-road abroncsokat úgy tervezték, hogy a terepfutamokon jól tapadjanak, lassabban kopjanak, és erős stabilitással bírjanak az úton.

 

ADVANTEC Eredeti BMW motorolaj.

 

Az ADVANTEC Eredeti BMW motorolajat kizárólagosan a BMW Motorrad magas teljesítményű motorjaihoz fejlesztették. Nem csak a BMW Motorrad hagyományos tesztjein, de a magas követelményeket támasztó, speciális teszteken is kiemelkedő eredménnyel szerepelt. Az ADVANTEC neve a biztosíték a kiváló minőségre, így a résztevők tökéletesen megbízhatnak motorkerékpárjaikban az International GS Trophy alatt.

 

Eredeti BMW Motorrad kiegészítők.

 

Sár, salak és por – ilyen körülmények teljes bizalmat követelnek a felszerelések ügyében. Mint az International GS Trophy egyedüli ellátója, rendkívül fontos számunkra, hogy megteremtsük a résztvevőknek azokat az előfeltételeket, amikkel a kihívásokat a lehető legjobban tudják teljesíteni. Ráadásul ezek a felszerelések nem egyediek, hiszen a biztonság, komfort, ergonómia és tárolók területein a versenyzők által használt eszközök minden GS rajongó számára elérhetőek.

 

Leatt.

 

A 2010-es International GS Trophy óta a BMW Motorrad Leatt nyaktámasszal látja el a versenyzőket. A Leatt a piacvezető ezen a területen, és a technológia egyik első kifejlesztője. Mint 2018-ban, a versenyzők idén is a Leatt STX Road nyaktámaszt fogják hordani, egy kifejezetten kalandmotorozásra kifejlesztett merevítőt, ami tökéletesen illik a versenyfelszerelésre.

 

 

Rab.

 

A Rab 1981-ben alakult, amikor a hegymászó Rab Carrington elkészítette első hálózsákját, azzal a céllal, hogy megfeleljen alpesi hegymászó társai szigorú normáinak az extrém körülmények közt. Azóta a világ vezető szabadtéri ruházati és felszerelési vállalata, mindig szem előtt tartva az alpinista normákat. A változatos körülmények miatt, amikkel a GS pilóták kalandjaik során találkoznak, a Rab a megfelelő partner a GS Trophy számára.

 

Sena.

 

A Sena motorkerékpáros kommunikációs technológiákban 1998 óta vezető, vezetéknélküli és Bluetooth technológiát is alkalmazó kommunikációs rendszerei a motorosok számára a lehető legjobb minőséget nyújtják kommunikáció terén. A legújabb innovációik Mesh Intercomot tartalmaznak, ami stabilitást biztosít a kapcsolatban, és automatikusan újracsatlakozik, amikor a motorosok eltávolodnak majd újra visszatérnek a hatótávolságba. A rendszer lehetővé teszi a navigációs eszközökhöz való kapcsolódást, a zenehallgatást és a telefonálást.

 

Akrapovic.

 

A szlovén Akrapovic cég világvezető a nagyteljesítményű kipufogó rendszerek területén. Több mint 1000 alkalmazottal, az Akrapovic széles szortimentet kínál, egészen a MotoGP-ben és a Superbike Világbajnokságon használt versenymotorok kipufogójáig. Az Akrapovic kipufogók már évek óta elérhetők, mint a BMW Motorrad hivatalos kiegészítői, és idén a HP Akrapovic kipufogót fogja minden motorkerékpár alkalmazni az esemény során.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés