Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Motorrad bemutatja: M Performance kiegészítők.

Versenytartozékok a BMW S 1000 RR-hez.

Tartozékok
·
S sorozat
·
S 1000 RR
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~1,33 MB)
  
Photos(33x, ~74,7 MB)

Gyártásának 2009-es kezdete óta a BMW S 1000 RR egyet jelent a legmagasabb szintű dinamikus motorozással a superbike kategóriában – az utakon és a versenypályán egyaránt. Az RR folyamatos és főleg következetes fejlesztéseknek köszönhetően a mai napig képes megőrizni vezető szerepét a kategóriában – 2019-ben immáron harmadik generációjával.

 

Az M Performance tartozékok választékával a BMW Motorrad ismét előrelépett, a BMW S 1000 RR-hez a BMW M autóknál megszokotthoz hasonlóan gondosan válogatott különleges alkatrészek bemutatásával. A tartozékok kifejlesztése során a márka jelentős versenytapasztalatokra építkezhetett – céljuk pedig, hogy még tovább fokozzák az új S 1000 RR menetdinamikáját különösen a versenypályán. Ennek megfelelően az M Performance tartozékok választéka nemcsak a motor tömegét csökkentő alkatrészeket, hanem számos, speciális funkciót kínáló elemet is tartalmaz.

 

A burkolatok esetében különösen könnyű és erős karbonszálas alkatrészek választhatók: M Carbon airbox burkolat, M Carbon láncvédő az M Carbon hátsó sárvédővel együtt, M Carbon első sárvédő, M Carbon jobb és bal oldali tankborítás, M Carbon jobb és bal felső idom. A három eltérő ülésváltozat – M sportülés, M magas ülés és M alacsony ülés – segítségével az új S 1000 RR tökéletes ergonómiával a motoros alkatára szabható.

 

Az M Performance kiegészítő kínálata különböző lábtartó-változatokat is tartalmaz. Az S 1000 RR alapfelszereltséghez tartozó lábtartója az M lábtartóval és az M utas lábtartóval fejleszthető tovább. A kifejezetten versenypályákra tervezett M lábtartó-rendszer további ergonomikus állítási lehetőségeket kínál.

 

Az állítható és felhajló M kézifékkar kifejlesztése során a tervezők szintén a versenysportban szerzett tapasztalatból merítettek ihletet. Versenypályán való használatra az M távoli első fék állító segítségével a motoros a kar behúzótávolságát a kormány bal oldali végéről, menet közben is állíthatja. A kormány bal oldalán a felhajló M kuplungkar méltó párja az M kézifékkarnak. A speciális karokhoz M kézifékkar-védő és M kuplungkar-védő is elérhető. Mindezeken felül az S 1000 RR alap kormánya a csutka kormányhoz való M jobb és bal oldali villabilincsekkel tehető még egyedibbé és ergonomikusabbá.

 

A gyorsulást, a lassulást, a fordulékonyságot, valamint a rugózást és a csillapítást kétféle M Performance kerékszett segít optimalizálni. Már a kovácsolt, nagy szilárdságú alumíniumból készült M első és hátsó kerék is számos előnyt kínál e téren, viszont a könnyű, karbonszálas anyagból készült M Carbon első és hátsó kerék a rugózatlan és forgó tömegek csökkentésével szinte tökéletesen kihasznál minden ezzel kapcsolatos lehetőséget. A kerekek termékpalettájában az M tengelyvédők is megtalálhatók.

 

Az M Performance kiegészítő-kínálata olyan könnyített alkatrészeket is tartalmaz, mint az M láncfeszítő vagy az M könnyített akkumulátor. Az S 1000 RR-hez kínált termékeket a kerék-állvány adapter készlet és az M borítás-készlet teszi teljessé.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020. World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch the webcast.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés