Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW új márkakommunikációs arculata

2020. március 3-tól a BMW márka, illetve a BMW i és a BMW M divíziók új stílusú logóval és dizájnelemekkel jelennek meg a digitális térben, valamint a nyomtatott felületeken.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,92 KB)
  
Photos(9x, ~36,84 MB)

2020. március 3-tól a BMW márka, illetve a BMW i és a BMW M divíziók új stílusú logóval és dizájnelemekkel jelennek meg a digitális térben, valamint a nyomtatott felületeken.

A BMW márkakommunikációs arculata több mint két évtized után ismét megújul: a BMW márka, illetve a BMW i és a BMW M divíziók kommunikációs tartalmait idén márciustól teljes mértékben újratervezett logó díszíti, merőben új dizájnelemek és kommunikációs irányelvek mentén. A bajor prémiumgyártó márkakommunikációs arculata a technológiai innovációkkal párhuzamosan fejlődik, az új megjelenés így napjaink vizuális stílusát erősíti, a digitális korhoz leginkább illeszkedő formában.

Az új márkakommunikációs stílus a megújult arculat főbb elemeit állítja előtérbe, a bajor prémiumgyártó ügyfeleit helyezve a tartalmak középpontjába. A kétdimenziós, letisztult arculat nyitottságot és átláthatóságot sugall, a márkalogó további transzparens jellege pedig minden eddiginél jobban invitálja a BMW világába a márka iránt érdeklődőket. Eme jelentős változtatással a BMW ugyanakkor a technológia és a kapcsolatok fontosságát is hirdeti.

A BMW legújabb márkalogója még jobban alkalmazkodik a digitalizáció adta kihívásokhoz és lehetőségekhez. Az újratervezett embléma nyitottságot és erős karaktert sugall, amely mind a digitális térben, mind a nyomtatott felületeken egyszerre kortárs, jövőbiztos jelenlétet garantál.

„A BMW egy kapcsolatközpontú márkává érik, az új márkakommunikációs logó pedig a nyitottságot és az átláthatóságot szimbolizálja” – mondta Jens Thiemer, a BMW márkamenedzsmenti részlegének vezetője. „Az új, transzparens verzióval minden eddiginél jobban törekszünk arra, hogy meghívjuk ügyfeleinket BMW világába, az új márkaarculat pedig a márkák digitalizációjában rejlő kihívásokra és lehetőségekre helyezi a hangsúlyt. Vizuális mértéktartásunkkal és grafikai rugalmasságunkkal kifogyhatatlan márkakommunikációs lehetőségekkel vértezzük fel magunkat, nem csupán a digitális tér, de a nyomtatott felületek tekintetében is. Új márkakommunikációs arculatunk a vezetés élményének jövőjét és az elektromos mobilitás térnyerésében betöltött iránymutató pozíciónkat szimbolizálja” – tette hozzá Jens Thiemer.

A BMW új márkakommunikációs arculata 2020. március 3-án indult útjára online és off-line felületeken egyaránt, 2020. május 31-re pedig mindenhol az új embléma veszi át elődje helyét – a digitális térben, a nyomtatot felületeken, a nemzetközi kiállításokon és az eseményeken is. Az új logó egyfajta média branding, a meglévő logó mellett alkalmazza a vállalat. A bajor prémiumgyártó sorozatgyártásban kínált autóit és márkakereskedések külső-belső identifikációs elemeit ettől függetlenül továbbra is a meglévő BMW logó díszíti majd a jövőben.

Tudjon meg mindent a BMW márkaemblémájának történetéről az alábbi weboldalon: https://www.bmw.com/de/automotive-life/bmw-logo-bedeutung-geschichte1.html.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés