Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Megérkezett a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár

A kompromisszumoktól mentes aktív pihenés jegyében megtervezett kétkerekű modellel a BMW és a 3T a kerékpározás színtiszta élményét adja az ügyfelek kezébe.

Lifestyle
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~61,7 KB)
  
Photos(6x, ~26,58 MB)

A kompromisszumoktól mentes aktív pihenés jegyében megtervezett kétkerekű modellel a BMW és a 3T a kerékpározás színtiszta élményét adja az ügyfelek kezébe.

A bajor prémiummárka és az olasz kerékpárgyártó vállalat forradalmi együttműködésének gyümölcse a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár, amely a kerékpározás színtiszta élményével ajándékozza meg a BMW ügyfeleit. A gyártó tökéletes aktív pihenésre vágyó ügyfelei kétféle színösszeállításban rendelhetik meg a különleges kiadásként megtervezett 3T FOR BMW kerékpárt, amelyhez a 3T rendkívül népszerű, sokoldalú Exploro kerékpár-koncepciója adta a műszaki alapot.

„A 3T egyértelmű választás volt számunkra, hiszen Exploro modelljük a piacon elérhető legjobb terepkerékpár, amely a teljesítményt a luxus minőséggel és a kerékpározás önfeledt élményével egyesíti” – nyilatkozta Gaston Streiger, a BMW Lifestyle részlegének vezetője. Határozott sziluettjével és precíz vonalvezetésével a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár tökéletesen illeszkedik a BMW minimalista formanyelvéhez, és mint ilyen, a BMW Lifestyle Kollekció portfóliójának ékes darabja.

A letisztult dizájn tökéletes minőséggel és prémium színvonalú teljesítménnyel párosul: a 3T FOR BMW kerékpár aerodinamikailag tökéletesített váza teljes egészében szénszálból készült, a világ legkönnyebb, aerodinamikailag optimalizált, szénszálból készült hajtókarjai a 3T olasz műhelyében láttak napvilágot, a nyerget és a markolatokat pedig exkluzív Brooks bőrből varrták. A Fulcrum könnyűfém keréktárcsákon rendkívül ellenálló Schwalbe One Speed gumiabroncsok feszülnek, amelyek minden terepen tökéletes tapadást és maximális sebességet garantálnak – legyen szó akár macskaköves utcákról, járatlan utakról vagy hegyi emelkedőkről. A kifejezetten terepre tervezett Shimano GRX váltómű eközben minden emelkedőn és ereszkedőn az optimális sebességi fokozatot kapcsolja.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a BMW a 3T-t választotta az ügyfeleinek szánt luxus minőségű kerékpár gyártópartnerének. A BMW a vezetés színtiszta élményével ajándékozza meg ügyfeleit, a 3T FOR BMW kerékpárral pedig az volt a célunk, hogy két keréken ugyanezt az élményt váltsuk valóra” – mondta René Wiertz, a 3T társtulajdonosa és elnök-vezérigazgatója.

A 3T FOR BMW kerékpár mindkét színösszeállításban (Grey / Grey, illetve Grey / Blue) elérhető a kijelölt BMW márkakereskedésekben, bruttó 2 195 000 Ft ajánlott fogyasztói áron.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés