Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Anyák napi köszöntés a BMW Group Magyarországgal

A BMW Group Magyarország a „Hiányzol Anyu!” kezdeményezés keretében anyák napi figyelmességek célba juttatásában segít azoknak, akiknek idén nem áll módjukban felköszönteni édesanyjukat.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,76 KB)
  
Photos(1x, ~1,61 MB)

A BMW Group Magyarország a „Hiányzol Anyu!” kezdeményezés keretében anyák napi figyelmességek célba juttatásában segít azoknak, akiknek idén nem áll módjukban felköszönteni édesanyjukat.

Mint oly sok minden, az anyák napja is más lesz idén, mint megszokhattuk. Az idősebb generációk meglátogatása kifejezetten nem javasolt, így a virágcsokrokat, figyelmességeket is nehéz eljuttatnunk az édesanyákhoz, nagymamákhoz. Ráadásul jelen gazdasági helyzetben sokaknak sajnos még a virágküldés is anyagi gondot okozhat – rájuk is gondolva született meg a „Hiányzol Anyu!” kezdeményezés.

A program keretében ezer ajándékcsomagot kézbesítenek ingyenesen és érintésmentesen a kezdeményezést támogató szervezetek a Magyarországon élő édesanyáknak. Az április 27-én 17 órakor indult programban való részvételhez nem kell mást tenni, mint a hianyzolanyu.hu oldalon regisztrálni és szükséges adatok megadni. A kiszállítandó ajándékcsomag a virág mellett kisebb meglepetéseket is tartalmaz, sőt a küldőnek lehetősége van személyes üzenet megadására is, amelyet kisérőlevél formájában a csomaggal együtt adnak át a szervezők.

„Rendezvényszervezőként most egy kicsit kevesebb a dolgunk, de a csapat tele van kreatív energiákkal, így elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mivel tudnánk segíteni azoknak, akik most nehezebb helyzetben vannak. A partnereink szívesen csatlakoztak az ötlethez emberi erőforrással és egyéb felajánlásokkal, és köszönhetően a BMW Group Magyarország támogatásának, a projekt meg is tud valósulni” – mondta el Végh Tamás az ötletgazda Bo – Live branding Agency operatív vezetője.

A szervezők bíznak benne, hogy ez a szolgáltatás valóban eljut azokhoz, akiknek igazán szükségük van rá, és hogy munkájukkal ebben a kétségkívül embert próbáló időszakban is tudnak örömet szerezni.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan egyedi kezdeményezést támogathatunk, ami extrém nehéz időkben egy kis segítséget jelenthet azoknak, akik most nem lehetnek a szeretteikkel. Jelen időszakban az otthonmaradás, valamint egymás egészségének megőrzése kiemelten fontosak, mindazonáltal az anyák napja közeledtével egy kis segítséget, könnyebbséget tudunk biztosítani annak az ezer embernek, akiknek jókívánságait eljuttatjuk az édesanyákhoz, nagymamákhoz egy anyák napi csokor formájában. Fontosnak tartjuk azt, hogy még ilyen kihívásokkal teli időszakban is legyenek apró örömök, boldog, meghitt pillanatok a családok és szeretteink körében” – mondta el Pócs Zsuzsanna a BMW Group Magyarország marketing vezetője.

A projektet a kezdeményezés Instagram és Facebook oldalán lehet nyomon követni.

A projekt támogatói:

  • Külön köszönet: BMW Group Magyarország
  • Kreatív ötlet és szervezés: Bo – Live Branding Agency
  • Digitális megjelenés: Digitalwave
  • Virágcsokor: Németh Attila Florist
  • Az édesanyák és a stáb biztonságáról gondoskodik: Hungaropharma
  • Logisztikai partner: Chefmarket
  • A kiszállításban segít: Smarteq, Red4, Apple, Self Catering
  • Az ajándékcsomaghoz hozzájárult: HVG, Hester’s
  • További támogató: Magyar Atlétikai Szövetség
  • Kommunikációs partner: Holdampf Linda, Kristóf Anita, Ispán Boglárka és Szabó Fanny Bella (GetBeyond)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés