Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Elmarad idén a Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői – a Grand Hotel Villa d’Este és a BMW Group Classic – meghozták a nehéz döntést: az esemény idei felvonását az őszre tervezett hétvége helyett 2021. május 28-30. között tartják meg.

Örökség
·
Veterános események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,04 KB)
  
Photos(1x, ~9,07 MB)

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői – a Grand Hotel Villa d’Este és a BMW Group Classic – meghozták a nehéz döntést: az esemény idei felvonását az őszre tervezett hétvége helyett 2021. május 28-30. között tartják meg.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este a világ egyik legexkluzívabb autó- és motorkerékpár-szépségversenye, amelyen a legendás kétkerekű modellek és a szemet gyönyörködtető karosszériák mellett a háromnapos hétvége igazi főszereplője maga a közönség: a világhírű gyűjtők és az elismert szaktekintélyek éppoly szenvedéllyel gondolnak a guruló műalkotásokra, mint a Comói-tó környékén élő rajongók és családtagjaik. Gondos mérlegelések után azonban, figyelembe véve a világszerte hatályban lévő utazási korlátozásokat, nehéz szívvel, de úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé a 2020-as idényre tervezett Concorso d’Eleganza Villa d’Este méltó megrendezését.

Jóllehet, ez a hír minket is mélyen érint, a 2021 májusára tervezett esemény előkészületei mégis különleges várakozással kecsegtetnek. A szervezők teljes családja várva várja, hogy ismét a Comói-tó partján üdvözölhessük egymást – azon magával ragadó járművek gyűrűjében, amelyek nevezését a kihirdetett kategóriákban már idén jóváhagytuk. A 2020-as hétvégére tervezett összes programot maradéktalanul megtartjuk 2021-ben, a Concorso d’Eleganza Villa d’Este regisztrációjához szükséges határidőkről pedig természetesen időben tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Ezúton is szeretnénk a legőszintébb köszönetünket kifejezni résztvevőinknek és látogatóinknak, amiért korábban örömmel mondtak igent az őszi felvonás ötletére is. Várakozással tekintünk a következő május elé, amikor még kedvezőbb körülmények közepette köszönthetjük egymást, személyesen.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este összes résztvevőjének, látogatójának, partnerének, illetve támogatójának a legjobbakat és jó egészséget kívánunk!

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés