Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Forbes Women’s Summit az egyenlőbb jövőért a BMW Group Magyarország támogatásával

Szabad téren élőben, valamint 400 virtuális néző részvételével rendezték meg az év legfontosabb, esélyegyenlőséget zászlajára tűző üzleti eseményét, a Forbes Women's Summitet. A hazai közélet számos kiválóságát felsorakoztató egész napos, workshopokkal színesített rendezvény a BMW Group Magyarország támogatását élvezte.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,82 KB)
  
Photos(6x, ~6,36 MB)

Szabad téren élőben, valamint 400 virtuális néző részvételével rendezték meg az év legfontosabb, esélyegyenlőséget zászlajára tűző üzleti eseményét, a Forbes Women's Summitet. A hazai közélet számos kiválóságát felsorakoztató egész napos, workshopokkal színesített rendezvény a BMW Group Magyarország támogatását élvezte.

Szeptember 4-én a MOMKultban gyűltek össze a hazai köz- és üzleti élet befolyásos szereplői, hogy a Forbes és az esemény partnereinek támogatásával megtervezzék azokat a lépéseket, amelyek egy nemek közötti egyenlőséget biztosító jövőhöz vezetnek.

A szabadtéri helyszíneken és virtuálisan követhető rendezvényen a Forbes Women's Summit vendégei előadásokat hallgathattak meg a női főnökökkel kapcsolatos sztereotípiákról, a karriermenedzsmentről, a nők mentorálási lehetőségeiről, a vállalatok szerepéről a női munkavállalóik elismeréséről, az új férfi szerepekről, a megszokottól eltérő családmodellekről, a nők lehetőségeiről a filmszakmában és az irodalomban, a férfiak uralta szakmákról és szakterületekről, a mindennapi szexizmusról, a cégek társadalmi felelősségvállalásáról, valamint a közoktatáson túli lehetőségekről. A workshopok keretében pedig olyan szerteágazó témák kerültek terítékre, mint az előítéletek és azok kezelése, az instagramos márkaépítés vagy a karrierváltásban, vállalkozóvá válásban rejlő lehetőségek.

Az eseményt Borbély Alexandra, Európai Filmdíjas és Jászai Mari-díjas, valamint Gera Marina Nemzetközi Emmy-díjas színésznők beszélgetése indította, majd különböző témákat, kérdéseket megvitatva színpadon volt többek között Kováts Adél, Czakó Borbála, Blaskó Nikolett, Vidus Gabriella, Máté Krisztina, Jakupcsek Gabriella, Péterfy Gergely, Mérő Vera, Hadas Kriszta, Nagy Anna, Nyáry Luca, Kemény Zsófi, Pistyúr Veronika, Hesna Al Ghaoui és D. Tóth Kriszta. Az esemény házigazdái a Forbes részéről Bánlaki D. Stella és Galambos Márton voltak.

A Forbes Women's Summit létrejöttét támogató BMW Group Magyarország egy nyereményjátékkal szerzett izgalmas pillanatokat a vendégeknek, akik az új BMW 2-es Gran Coupé-t és az első elektromos MINI-t is megtekinthették a MomKult kertjében, illetve az épület előtt az új 1-es BMW, valamint a BMW i3S is kiállításra kerültek.

Fotó: Fekete Csaba, Forbes

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés