Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Itt az új MINI app, amely egy érintéssel beültet a MINI-be

Az új alkalmazás-generáció intuitív felhasználói élményt garantál, 2021 közepétől több mint negyven országban.

Technológia
·
Szórakoztató-információs és vezérlési koncepciók
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 80,36 KB)
  
Photos(4x, 108,41 MB)

Az új alkalmazás-generáció intuitív felhasználói élményt garantál, 2021 közepétől több mint negyven országban.

A beépített 4G-SIM kártyának és a MINI Connected okosalkalmazásnak köszönhetően a MINI ügyfelei 2018 óta könnyedén összekapcsolhatják autójukat okostelefonjukkal. 2020 decemberétől azonban a brit prémiummárka ügyfelei számára egy új alkalmazás-generáció is elérhetővé válik Európa harminc országában és Koreában: az új MINI App új dizájnnal, intuitív kezelőfelülettel, közvetlenebb felhasználói élménnyel és elektromos mobilitást támogató szolgáltatásokkal felvértezve ünnepli világpremierjét.

„Az új alkalmazás-generációval új szintre emeljük a járműveink köré fejlesztett digitális ügyfélélményt, egyszersmind kielégítjük ügyfeleink digitális szolgáltatásokkal és funkciókkal szemben támasztott egyre átfogóbb igényeit” – mondta Peter Henrich, a BMW Group járműkapcsolati megoldásokat fejlesztő divíziójának ügyfélkapcsolatokért felelős alelnöke. „A My BMW App és a MINI App okosalkalmazásoknak köszönhetően könnyedén integrálhatjuk járműveinket ügyfeleink digitális életébe. Mindkét alkalmazás telis-tele van hasznos, folyamatosan fejlődő tartalmakkal, amelyek megkönnyítik a járművek használatát és segítenek állandó kapcsolatban maradni velünk” – tette hozzá.

Stephan Durach, a BMW Group járműkapcsolati megoldásokat fejlesztő divíziójának technikai fejlesztésekért felelős alelnöke hozzátette: „A My BMW App és a MINI App mind használhatóság, mind biztonság és megbízhatóság tekintetében új mércét állít. A fejlesztési folyamat során kulcsfontosságú információkként tekintettünk a korábbi alkalmazás-generációkkal kapcsolatos ügyfél-visszajelzésekre és felhasználói szokásokra. A két alkalmazás így népszerű és gyakran használt funkciókat egyesít, miközben az új platform arra is lehetőséget biztosít, hogy ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan új funkciókkal bővítsük a portfóliót.”

Az új MINI App FUNKCIÓI ÉS TULAJDONSÁGAI

 • AZONNALI HOZZÁFÉRÉS AZ AUTÓ ÁLLAPOTÁHOZ ÉS FUNKCIÓIHOZ
  Az új MINI App a csatlakoztatott MINI modell új általános felhasználói felületeként kezelhető. Az alkalmazás az autó összes aktuális állapotát képes megmutatni és számos távolról vezérelhető szolgáltatáshoz – így például a jármű pontos helyének meghatározásához vagy az ajtózárak működtetéséhez – hozzáférést enged.
 • ÜGYES NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK
  Az integrált úticél-kereső funkciónak köszönhetően mindegyik utazás játszi könnyedséggel indul, a kiválasztott úti cél ráadásul az alkalmazásból – vagy akár egy harmadik alkalmazásból – közvetlenül az autó központi navigációs rendszerébe küldhető. A navigációs rendszer térképe az adott forgalmi szituációkat, a tervezett útvonal mentén található benzinkutakat, járműtöltő állomásokat és parkolási lehetőségeket is mutatja.
 • OKOS SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEK AZ ELEKTROMOS MOBILITÁST TÁMOGATJÁK
  Az új MINI App a MINI Cooper SE Countryman ALL4 plug-in hibrid modell és a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE tulajdonosai számára új, típus-specifikus szolgáltatásokat tartogat. A brit prémiumgyártó ügyfelei továbbfejlesztett felületen tekinthetik át az autó egyetlen feltöltéssel megtehető tisztán elektromos hatótávolságát, a járműtöltés aktuális állapotát és a járműtöltés történetét. Az alkalmazás járműtöltés- és légkondicionáló-időzítő funkciójának köszönhetően az ügyfelek az előre meghatározott időablakok és indulási időpontok megjelölésével optimalizálhatják a járműtöltés folyamatát. Sőt mi több, a nagyobb kényelem érdekében a MINI modell az indulás tervezett idejére kellemes hőmérsékletűre is hűthető vagy fűthető.
 • A LEGRÖVIDEBB ÚT AZ UTÁNKÖVETÉSHEZ
  Az új MINI App közvetlen kapcsolatot kínál a MINI hivatalos szervizpartnerével, aki így folyamatosan nyomon tudja követni az autó szervizigényeit. Szükség esetén az alkalmazás közvetlen szervizidőpont-foglalást is lehetővé tesz, hirtelen felmerülő probléma esetén pedig a MINI Roadside Assistance is kéznél van. Utóbbi esetben, ha a brit prémiumgyártó ügyfele engedélyt ad rá, a szervizpartner munkatársai azonnal, a távolból próbálhatják meg orvosolni a problémát. Ha nem járnak sikerrel, az ügyfél a helyszínre érkező szervizautó állapotát is nyomon követheti az alkalmazáson keresztül. Az új MINI App a MINI Online Shop** alkalmazáshoz is kényelmes hozzáférést kínál.

Az új alkalmazás-generáció díjmentesen letölthető a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból. 2021 közepétől az új MINI App több mint negyven országban lesz elérhető, huszonhárom nyelven.

**a MINI Online Shop Magyarországon nem érhető el.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés