Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új kisfilm hívja „M Town” utcáira a BMW M modellek rajongóit

Az érzelmekben gazdag BMW M modellek virtuális Eldorádójába megálmodott, hatalmas népszerűségnek örvendő digitális kampány a legegyedibb autók vezetési élményébe és a közeli jövő újításaiba enged betekintést.

BMW M modellek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 68,21 KB)
  
Photos(30x, ~54,18 MB)
  More below article text

Az érzelmekben gazdag BMW M modellek virtuális Eldorádójába megálmodott, hatalmas népszerűségnek örvendő digitális kampány a legegyedibb autók vezetési élményébe és a közeli jövő újításaiba enged betekintést.

„Welcome to M Town”: a nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH új kisfilmmel folytatja a nemzetközi BMW M közösség virtuális Eldorádója köré felépített digitális kampányát. A „The Drop” című alkotás a lóerők megszállottjait és a vezetés szerelmeseit ismét „M Town” utcáira hívja, ahol 2018 óta minden a világ legerősebb betűjéről és a teljesítmény iránti őszinte szenvedélyről szól. A rendező, Micky Sülzer, aki két évvel ezelőtt az „M Town” utcáit átható életérzésről forgatott kisfilmeket is dirigálta, ezúttal a BMW M modellek végtelenül színes palettáját gurította kamerák elé: szemkápráztató fényezésben ragyogó sportautókat és a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellhez hasonló, különleges négykerekűit.

„M Town a BMW M GmbH legsikeresebb digitális kampánya, amelyben gyakorlatilag a BMW M modellek iránt rajongó összes ember szerepet vállal, folyamatosan formálva a történéseket. Ez a fajta rajongás és kiemelkedés hozza létre azt a különleges atmoszférát, amely a BMW M életérzést ennyire egyedivé varázsolja. Nagy örömmel folytatjuk hát ezt a sikertörténetet egy újabb kisfilmmel, amellyel a közeli jövőbe is apró betekintést engedünk” – mondta Lothar Schupet, a BMW M divízió értékesítési- és marketingvezetője.

2018 óta „M Town” világszerte a BMW M modellek rajongóinak digitális kapcsolati platformjaként szolgál. A virtuális város lakói a www.bmw-m.com weboldalon megtett regisztrációjukat követően egyedi digitális BMW M belépőt kapnak. „M Town” a saját történetekről, a gyári videókról, a BMW M Town online shop kreatív termékeiről és a világ számos pontján megrendezett rajongói eseményekről szól. Münchenben a BMW Welt látogatói egy száznyolcvan négyzetméter alapterületű kiállítótérben be is léphetnek „M Town” valósághű utcáira.

Ahogyan az eddigi kisfilmekben, úgy a „The Drop” című alkotásban is színes BMW M modellek játsszák a főszerepet. A videóban összesen tizennyolc darab BMW M modell tűnik fel rövidebb vagy hosszabb időre, a BMW M2 CS élsportolótól kezdve (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 238 gramm / km)* a BMW M8 Gran Coupé modellig (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 244 gramm / km)*. Az elrejtett különlegességek mellett eközben olyan egyedi autók is feltűnnek a kisfilmben, mint a „BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000” különkiadás, vagy a járműtöltő állomást szállító, 2011-es BMW M3 Pickup. Utóbbi feltűnésével a BMW M GmbH első ízben ad betekintést hálózatról tölthető jövőjébe: 2021-ben a nagyteljesítményű sportautókat építő divízió első hálózatról tölthető sportautója is világpremierjét ünnepli. Az első BMW i4 műszaki alapjaira tervezett nagyteljesítményű sportautót újabb modellek követik majd, kimagasló menetteljesítménnyel.

A kisfilmben, amelyben az autós élet népszerű közösségimédia-sztárjai is feltűnnek, a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellje játssza a főszerepet, a BMW M GmbH olyan klasszikusai mellett, mint a BMW M3 GTS, a BMW M3 CRT, a BMW M4 GTS vagy a BMW 1-es M Coupé.

„M Town” alapötletével összhangban az alkotás nem csupán a BMW M GmbH legkülönlegesebb modelljeit, de a virtuális város egyéniségeit is bemutatja: a BMW M közösség tagjai saját autójukat gurították kamerák elé. A megtisztelő helyeket egy korábbi online kampány részeként sorsolták ki a rajongók között.

*Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatokat a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számoltak ki. Az értékek a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden érté   kesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés