Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Stílusos rajongás a MINI iránt: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció

Az új termékpaletta üde színvilággal, összetéveszthetetlen stílusjegyekkel és a fenntarthatóság üzenetével lopja be magát a brit prémiummárka rajongóinak szívébe.

Lifestyle termékek
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 94,26 KB)
  
Photos(9x, 141,37 MB)

Az új termékpaletta üde színvilággal, összetéveszthetetlen stílusjegyekkel és a fenntarthatóság üzenetével lopja be magát a brit prémiummárka rajongóinak szívébe.

A MINI hamisítatlan egyedisége nem csupán az utakra korlátozódik: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció termékei éppúgy a pezsgő életvitel, a prémium minőség és a feltűnő egyéniség összetéveszthetetlen szimbólumai, legyen szó akár hétköznapi feladatokról, akár szabadidős tevékenységekről. Az új darabokat egytől egyig rendhagyó dizájn, ötletes részletek, kimagasló minőség és hosszú távon fenntartható anyaghasználat jellemzi. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció a legkisebb és a legnagyobb rajongóknak egyaránt tartogat meglepetéseket, a táskáktól és a kiegészítőktől kezdve, a praktikus hétköznapi kellékeken és úti társakon keresztül, egészen a gyermekeknek tervezett opciókig.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció széleskörű termékpalettájának darabjai ezúttal is kiváltképp környezetbarát gyártási technológiával vagy újrahasznosított anyagokból készültek. Az időtlen dizájn és a prémium minőségű tételek tartóssága szintén a fenntarthatóság üzenetét hirdeti, élénk színeket és látványos motívumokat helyezve a középpontba. A brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának stílusjegyeit a legújabb kollekció tételei is megörökölték. Ilyen többek között az Island Blue és a hálózatról tölthető MINI-ket fémjelző Energetic Yellow árnyalat, valamint a dinamikus színátmenet, amely az új MINI modellek összetéveszthetetlen egyediségét, a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezést népszerűsíti.

Új ruhadarabok természetes pamutból, üde színvilággal, hamisítatlan dizájnnal

A brit prémiummárka autentikus stílusát üde színvilág és hamisítatlan dizájn idézi a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció ruhadarabjain, amelyeket a háromajtós MINI és az ötajtós MINI innovatív tetőfényezése szerint, látványos színátmenettel álmodtak meg a tervezők. A MINI színátmenetes női póló (MINI Wordmark Gradient T-Shirt Women’s) és a MINI színátmenetes férfi póló (MINI Wing Logo Gradient T-Shirt Men’s) az Island Blue/Black és a Grey/Energetic Yellow árnyalatban hozza a legjobb formáját. Ugyancsak újdonság a palettán a MINI 3D-csíkos logóval nyomott női póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Women’s) és a MINI 3D-csíkos logóval nyomott férfi póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Men’s) is, mellrészükön jellegzetes háromdimenziós mintával.

A hatásos belépő azonban kisebb méretekben is lehetséges, például a MINI 3D-nyomott autómintás gyerekpulóverrel (MINI 3D Car Sweatshirt Kids), amelynek elülső MINI-motívuma a ráeső fény szögétől függően változtatja a színét. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció pólói és pulóverei kivétel nélkül 100 százalék természetes pamutból, UV-védelemmel ellátva, Portugáliában készülnek. A felhasznált anyagok puhasága és a darabok kényelmes szabása akár egész napra kényelmes viseletet garantál.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai között megtalálható még a MINI bélelt női dzseki (MINI Lined Jacket Women’s) és a MINI bélelt férfi dzseki (MINI Lined Jacket Men’s), amelyek igazi mindenesnek bizonyulnak. A dzsekik kellemesen párnázottak, így még a hidegebb hőmérséklet ellen is hatékonyan védenek. Külső anyaguk ráadásul teljesen gyűrődésmentes, így a csomagtér legszűkebb rekeszeiből előkeresve is bármikor azonnal felvehetők.

Egyedi stílus már a kezdetektől: újdonságok a legkisebbeknek

A legkisebb MINI-rajongók stílusos kiegészítői mindig is a MINI Lifestyle Kollekció szerves részei voltak. Most azonban újdonságként mutatkozik be a palettán a MINI Bibs Gift Set, amely három egyedi, élénk színű előkét tartogat. Kedves bulldog- és autó-motívumaikkal a MINI hamisítatlan stílusjegyeit idézik, amelyek még a zabkása és a tejfolt mögött is jól mutatnak.

A Nap káros sugaraitól látványos hálómotívummal díszített sapkák óvják a MINI-rajongókat, a 2021-es MINI Lifestyle Kollekcióval most először a gyerekek méretében is (MINI Mesh Kids Cap).

Stílusos kialakítás és fenntartható anyaghasználat: az új kiegészítők

Gondosan válogatott alapanyagok és prémium minőségű kivitelezés gondoskodik a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció kiegészítőinek hosszú távú fenntarthatóságáról. A termékek tartósságát újrahasznosított műanyag, porcelán és kartonpapír fokozza, miközben a darabok frissességét üde színvilág hangsúlyozza.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció esernyői például kifejezetten fenntartható módon születtek meg. A MINI színátmenetes, összecsukható esernyő (MINI Gradient Foldable Umbrella) és a MINI színátmenetes, merevrudas esernyő (MINI Gradient Walking Stick Umbrella) kifeszíthető vászna 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. Az Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból induló, fehérbe torkolló színátmenetes megoldás még a komor napszakokba is derűs reménysugarakat varázsol.

A MINI színátmenetes jegyzetfüzetet (MINI Gradient Notebook) ugyancsak a felelős alapanyagok használata és az újfajta kialakítás jellemzi. A füzet lapjai kartonpapírból készültek, amelynek az alapját a porrá őrölt mészkő adja, ez a nyersanyag pedig a bányászat melléktermékeként szinte korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre. A kartonpapírt ráadásul kifejezetten környezetbarát módon lehet előállítani, hiszen a farostok és víz felhasználását sem igénylő folyamathoz jelentősen kevesebb energiára van szükség, mint a hagyományos papírgyártásban. Az új jegyzetfüzet jellegzetessége a rugalmas zárhatóság és a színátmenetes puha borítás – akár Island Blue, akár Energetic Yellow árnyalatban.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai közé tartozik továbbá a szőtt mintázatú MINI nyakbaakasztó (MINI Signet Lanyard) és a kétféle árnyalatban elérhető MINI színátmenetes bögre (MINI Gradient Cup). Utóbbi külső felülete Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból tűnik át fehérbe, a MINI által fémjelzett kreatív helykihasználás égisze alatt pedig a bögrék ötletesen egymásba is csúsztathatók. Szintén újdonság a MINI zománcozott logós kulcstartó (MINI Wing Logo Enamel Keyring) és a MINI zománcozott kulcstartó (MINI Wordmark Enamel Keyring), amelyek a színes kulcskarikát a bőr és a zománcozott felület eleganciájával egyesítik.

A MINI Lifestyle Kollekciók történetében most először mutatkozik be a MINI utazópárna (MINI Travel Pillow), amely még a leghosszabb utazások során is praktikus úti társnak bizonyul. A felfújható párnát könnyű tárolni, egyszerre puha és strapabíró anyagának köszönhetően pedig nem csupán kényelmes, de gond nélkül mosható is.

Táskák és bőröndök új kialakításban, fenntartható anyagokból

Üde színviláguknak köszönhetően a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció táskái is stílusos kiegészítői lehetnek a hétköznapoknak, legyen szó akár bevásárlásról, akár kisebb kiruccanásokról. A MINI színátmenetes pénztárca (MINI Gradient Wallet), a MINI színátmenetes kistáska (MINI Small Gradient Pouch), a MINI színátmenetes bevásárlótáska (MINI Gradient Shopper) és a MINI színátmenetes málhazsák (MINI Gradient Duffle Bag) egyaránt elérhető Island Blue vagy Energetic Yellow színátmenetes változatban. Mindegyik vízlepergető anyagból készült, kontraszt-árnyalatú, gumírozott MINI felirattal díszítve.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció MINI zipzáras válltáskája (MINI Contrast Zipper Soft Luggage) a keményfedeles bőröndök fenntartható alternatívája lehet, ahogyan a MINI zipzáras utazótáska (MINI Contrast Zipper Traveller Bag) is, amelynek rugalmas külső anyaga újrahasznosított műanyagból készült. A fekete táska fehér vagy Energetic Yellow kontraszt-árnyalatú zipzárral nyitható és zárható.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció darabjai már elérhetőek a MINI kijelölt márkakereskedéseiben, valamint a www.shop.mini.de weboldalon.

A MINI által ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

2021-es MINI Lifestyle Kollekció

 • MINI színátmenetes női póló (MINI Wordmark Gradient T-Shirt Women’s): 9 400 Ft
 • MINI színátmenetes férfi póló (MINI Wing Logo Gradient T-Shirt Men’s): 9 400 Ft
 • MINI 3D-csíkos logóval nyomott női póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Women’s): 9 400 Ft
 • MINI 3D-csíkos logóval nyomott férfi póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Men’s): 9 400 Ft
 • MINI 3D-nyomott autómintás gyerekpulóverrel (MINI 3D Car Sweatshirt Kids): 12 700 Ft
 • MINI bélelt női dzseki (MINI Lined Jacket Women’s): 42 200 Ft
 • MINI bélelt férfi dzseki (MINI Lined Jacket Men’s): 42 200 Ft
 • MINI Bibs Gift Set: 11 400 Ft
 • MINI Mesh Kids Cap: 5 400 Ft
 • MINI színátmenetes, összecsukható esernyő (MINI Gradient Foldable Umbrella): 11 600 Ft
 • MINI színátmenetes, merevrudas esernyő (MINI Gradient Walking Stick Umbrella): 11 600 Ft
 • MINI színátmenetes jegyzetfüzetet (MINI Gradient Notebook): 5 000 Ft
 • MINI nyakbaakasztó (MINI Signet Lanyard): 3 100 Ft
 • MINI színátmenetes bögre (MINI Gradient Cup): 4 000 Ft
 • MINI zománcozott logós kulcstartó (MINI Wing Logo Enamel Keyring): 6 300 Ft
 • MINI zománcozott kulcstartó (MINI Wordmark Enamel Keyring): 6 300 Ft
 • MINI utazópárna (MINI Travel Pillow): 6 300 Ft
 • MINI színátmenetes pénztárca (MINI Gradient Wallet): 12 700 Ft
 • MINI színátmenetes kistáska (MINI Small Gradient Pouch): 6 200 Ft
 • MINI színátmenetes bevásárlótáska (MINI Gradient Shopper): 9 400 Ft
 • MINI színátmenetes málhazsák (MINI Gradient Duffle Bag): 24 400 Ft
 • MINI zipzáras válltáskája (MINI Contrast Zipper Soft Luggage): 52 100 Ft
 • MINI zipzáras utazótáska (MINI Contrast Zipper Traveller Bag): 39 100 Ft

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés