Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Pályázatot írt ki a Godot Kortárs Művészeti Intézet fiatal művészek számára

A Godot Kortárs Művészeti Intézet a GODOT ART FAIR ’21 kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre és az intézet művészkörének bővítésére írta ki legfrissebb pályázatát.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~85,28 KB)
  
Photos(1x, ~1,64 MB)

A Godot Kortárs Művészeti Intézet a GODOT ART FAIR ’21 kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre és az intézet művészkörének bővítésére írta ki legfrissebb pályázatát.

A többek között a MINI támogatásával útnak indult, pályakezdő művészek számára megjelenési lehetőséget biztosító Godot Art Fair 2015 óta a legnagyobb, fiatal, magyar alkotókat bemutató kortárs képzőművészeti vásár. A Godot Art Fair elsődleges célja, hogy az új generáció képzőművészei számára perspektívát nyisson és elősegítse pályájuk felívelését.

A 40 év alatti képzőművészek és fotóművészek számára most kiírt pályázat nyertesei részt vehetnek az idén október 5. és 17. között megrendezett Godot Art Fair 2021 kiállításon valamint az Intézet nyári alkotótáborában.

Magyarországon egyedülálló módon a fődíj nyertese bekerül a Godot Kortárs Művészeti Intézet állandó művészei közé és önálló kiállítási lehetőséget is kap.

A pályázatok beküldési határideje 2021. július 11. 12.00 óra. A teljes pályázati kiírás a Godot Kortárs Művészeti Intézet honlapján érhető el.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés