Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Gyere közelebb – a látszat nem csal

Az új BMW M3 és M4 bemutatójának részeként márkakereskedéseket érintő roadshow-ra indult a versenyszimulátorok köré szervezett SIM Racing. A versenyszimulátorok a profi pilótáknak, az amatőr indulóknak és a lelkes kezdőknek egyaránt lehetőséget biztosítanak a virtuális megmérettetésekben való részvételre.

Esports
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,46 KB)
  
Photos(2x, ~13 MB)

Az új BMW M3 és M4 bemutatójának részeként márkakereskedéseket érintő roadshow-ra indult a versenyszimulátorok köré szervezett SIM Racing. A versenyszimulátorok a profi pilótáknak, az amatőr indulóknak és a lelkes kezdőknek egyaránt lehetőséget biztosítanak a virtuális megmérettetésekben való részvételre.

Motorsportos berkeken belül világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend a versenyszimulátorok köré szervezett SIM Racing, amelynek virtuális megmérettetéseibe a lelkes kezdők éppúgy bekapcsolódhatnak, mint az amatőr indulók és a legprofibb pilóták. Legyen szó akár számítógépről, akár játékkonzolról, a versenyek olyannyira élethűek és realisztikusak, amennyire a virtuális térben csak lehetséges. A BMW Group ráadásul járműadatokat is elérhetővé tesz a SIM Racing futamai során, a versenyzőknek így éppúgy számolniuk kell a fogyasztással és a gumiabroncsok kopásával, mint a motorsport élvonalában. Tapadás, úttartás, vezetési stílus – minden annyira valósághű, amennyire csak lehet. Ezért is állnak rajthoz egyes megmérettetéseken a BMW gyári pilótái is. A szimulátor futamokat a gyár képviselői mutatják be a résztvevőknek, míg az BMW márka ügyfelei professzionális instruktorok felvezetésével próbálhatják ki a vadonatúj BMW M3 Competition és M4 Competition modelleket.

Az e-sporton keresztül a BMW egy vadonatúj, dinamikusan növekvő közösség tagjait szólíthatja meg, a jövőben így az e-sport a bajor prémiummárka marketingtevékenységeinek kiemelten fontos területévé válik. A BMW jól láthatóan képviselteti magát a SIM Racing futamain, a BMW SIM Racing pedig a versenyszimulátorok köré szervezett program független megmérettetéseként is elérhető a játékosok számára. A BMW SIM Cups a világ legjobb virtuális pilótáit állítja rajtrácsra, a virtuális BMW versenyautók volánja mögött értékes győzelmekért, címekért és pénznyereményeként folyik a küzdelem. 2021-ben először már csapatok is versenyezhetnek a BMW SIM Racing futamain. A bajor prémiummárkát a BS + COMPETITION, a G2 Esports, a Team GB és a Team Redline csapatok képviselik a különböző virtuális megmérettetéseken.

A magyarországi roadshow-nak egy speciálisan átalakított kamion és verseny-szimulátorok adnak otthont a legnagyobb márkakereskedésekben, a konvojt pedig egy, a roadshow-t népszerűsítő felszereltséggel és fényezéssel ellátott BMW M4 Competition Coupé is kíséri. A kisebb márkakereskedésekben a BMW M3, M4 újdonságai mellett pedig szimulátorok érhetőek el. A BMW SIM Racing szimulátora az alábbi időpontokban várja ügyfeleit a hivatalos BMW márkakereskedésekben:

  • Wallis Motor Pest: május 12-13.
  • Budapest Motors: május 14-15.
  • Rack Autó Budaörs: május 17-18.
  • Schneider Autóház, Pécs: május 19-20.
  • Mag3, Nyíregyháza: május 22.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés