Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Motorrad által létrehozott Pure&Crafted Fesztivál visszatér Berlinbe

2021. szeptember 17. és 18. között kerül sor a rendezvényre

Motoros tréning, utazás, események
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~279,25 KB)

A BMW Motorrad által szervezett, először 2015-ben, Berlinben megtartott Pure&Crafted Fesztivál idén ismét megrendezésre kerül a Spree folyó partján. Az esemény fő szponzora továbbra is a BMW Motorrad lesz.

 

Idén először a fesztivál helyszíne a berlini vásárváros többszörösen bizonyított Summer Garden néven ismert parkja, ami egyedi elhelyezést biztosít a város nyugati oldalának szívében, egyenesen a rádiótorony alatt. A rendezvényen résztvevők itt élhetik át az élő zene, a motoros kultúra és a hagyományokra épülő, mégis modern életstílus különleges keverékét 2021. szeptember 17-én és 18-án.

 

Természetesen idén is nagyon különleges élőzenei élmény vár az eseményre látogatókra, hiszen a The Hives és Jake Bugg is élő produkcióval fognak fellépni.

 

A The Hives már hat éve, a fesztivál debütálásán is bizonyította, hogy az élő bandák élvonalába tartozik. A svédek idén is visszatérnek a színpadra. A brit Jake Bugg produkciójában főszerepet játszik majd az augusztusban megjelenő „Saturday Night, Sunday Morning” nagylemeze. A dalszerző már 16 éves korában fellépett a legendás Glastonbury fesztiválon, és 2012-es debütálása óta sorra adja ki a mesterműveket. Tehát nem lesz híja a rock&rollnak, a gitárriffeknek és dobszólóknak. Már épp itt volt az ideje!

 

A színpad mellett természetesen a motorok és a motoros világ lesz előtérben: a Wheels Area-ban ismét izgalmas épített motorok várnak felfedezésre. Nem csak ezek az egyedi művészeti tárgyak és alkotóik lesznek azonban középpontban, hanem mindenki, aki osztja a motorkerékpárok iránti szenvedélyt. A benzingőzös beszámolókra és az élmények megosztására nagy hangsúly kerül idén, amikor a motoros kultúra végre ismét ünnepelni fog.

 

A fesztivál legizgalmasabb látnivalói között kétségtelenül a hamarosan bejelentésre kerülő, lenyűgöző épített motorok szerepelnek, de a General Store különlegességei is minden bizonnyal sok látogatót vonzanak majd. Itt a fókusz az új hagyományőrző motoros kultúra számos kellékére irányul, többek között divatcikkek és kiegészítők közül válogathatunk kedvünkre.

Természetesen a finom falatoknak és italoknak sem lesznek szűkében a Pure&Crafted fesztiválon résztvevők, akik különleges gasztronómiai élményekkel kényeztethetik érzékeiket.

 

A jegyek előzetes értékesítése egy limitált Early Bird akció keretében elindult, amely során 55 euróért vásárolhatunk jegyet a www.pureandcrafted.de oldalon. A biztonság és egészség kiemelt szerepet kap, a rendezvény természetesen minden vírusügyi előírást szem előtt tart. További információk a COVID19-et figyelembevevő egészségügyi előírásokról a honlapon találhatók, ahol hamarosan a programról is részletesebb tájékoztatás olvasható majd.

 

Egy dolog biztos: egyszerűen nem tudunk tovább várni, hogy ismét közönség előtt hallgathassunk élő zenét, hogy ötleteket cseréljünk, inspiráljuk egymást, vagy csak jól érezzük magunkat.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés