Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021

Most már biztos: 2021. október 1-3. az új időpont +++ Sajtóakkreditációk augusztus elejétől +++ Megvan a nyolc kategória, teljes a résztvevők névsora +++ Elmarad a Villa Erba és a Concorso di Motociclette +++ Csütörtökön lesz a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulás

Veterános események
·
Örökség
·
Vállalati örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,28 KB)
  
Photos(3x, ~6,66 MB)

Most már biztos: 2021. október 1-3. az új időpont +++ Sajtóakkreditációk augusztus elejétől +++ Megvan a nyolc kategória, teljes a résztvevők névsora +++ Elmarad a Villa Erba és a Concorso di Motociclette +++ Csütörtökön lesz a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulás

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői – a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este – nagy örömmel erősítik meg a történelmi járműkülönlegességek legendás szépségversenyeként ismert esemény idei felvonásának október 1-3. közötti időpontját. A koronavírus-járvány elleni globális küzdelem számos aspektusban bizakodásra ad okot, amely – a világ minden tájáról érkező résztvevőit és vendégeit tekintve – kulcsfontosságú a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 számára.

Az esemény szervezői ezért is döntöttek úgy, hogy a 2021-es felvonást kissé szűkebb körben, korlátozott körülmények között rendezik meg: a kiállítás idén nem érinti a Villa Erba luxusszálloda parkját és elmarad a Concorso di Motociclette motorkerékpár-szépségverseny is. A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 eseménynek péntektől vasárnapig a Grand Hotel Villa d’Este ad otthont.

A szakmai zsűri a számtalan beérkezett regisztráció alapján már meg is nevezte az idei járműszépségverseny nyolc kategóriáját:

A - Twentieth Century Style: From Horseless Carriage to Racy Roadster

B - The Art Deco Era: Space, Pace and Grace

C - Showroom Showdown: Britain and Germany Battle for Luxury Supremacy

D - Granturismo all’Italiana: Finding the Perfect GT Formula

E - Big Band ‘40s to Awesome ‘80s: Five Decades of Endurance Racing

F - A Passion for Perfection: Celebrating 90 Years of Pininfarina

G - The Birth of the Supercar: Latin Performance Landmarks

H - The Next Generation: Hypercars of the 1990s

A 2019-es osztatlan siker után a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 ismét néhány résztvevő exkluzív utazásával, a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulással veszi kezdetét. A túrát idén szeptember 30-án, csütörtökön rendezik meg a Comói-tó partján, Cernobbio városából indulva, Bellagio-n és Asso-n keresztül, egészen vissza Como-ig. A járműkülönlegességeket minden érdeklődő körbecsodálhatja Bellagio-ban, ahol a konvoj délben megpihen.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői 2021-ben is számítanak a sajtó kiemelt figyelmére. A számos országból érkező újságírók és fotóriporterek munkáját ezúttal is egy médiaközpont támogatja majd az esemény helyszínén. A helyszíni tudósítók a http://concorsodeleganzavilladeste.com/press weboldalon adhatják be akkreditációs kérelmüket augusztus elejétől. A szervezők a regisztrációval kapcsolatos bővebb információkat egy későbbi időpontban teszik közzé. 2021-ben az esemény a koronavírus-járvány miatt csupán korlátozott számban tudja fogadni a sajtó képviselőit.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés