Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021

Most már biztos: 2021. október 1-3. az új időpont +++ Sajtóakkreditációk augusztus elejétől +++ Megvan a nyolc kategória, teljes a résztvevők névsora +++ Elmarad a Villa Erba és a Concorso di Motociclette +++ Csütörtökön lesz a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulás

Veterános események
·
Örökség
·
Vállalati örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,28 KB)
  
Photos(3x, 7,17 MB)

Most már biztos: 2021. október 1-3. az új időpont +++ Sajtóakkreditációk augusztus elejétől +++ Megvan a nyolc kategória, teljes a résztvevők névsora +++ Elmarad a Villa Erba és a Concorso di Motociclette +++ Csütörtökön lesz a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulás

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői – a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este – nagy örömmel erősítik meg a történelmi járműkülönlegességek legendás szépségversenyeként ismert esemény idei felvonásának október 1-3. közötti időpontját. A koronavírus-járvány elleni globális küzdelem számos aspektusban bizakodásra ad okot, amely – a világ minden tájáról érkező résztvevőit és vendégeit tekintve – kulcsfontosságú a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 számára.

Az esemény szervezői ezért is döntöttek úgy, hogy a 2021-es felvonást kissé szűkebb körben, korlátozott körülmények között rendezik meg: a kiállítás idén nem érinti a Villa Erba luxusszálloda parkját és elmarad a Concorso di Motociclette motorkerékpár-szépségverseny is. A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 eseménynek péntektől vasárnapig a Grand Hotel Villa d’Este ad otthont.

A szakmai zsűri a számtalan beérkezett regisztráció alapján már meg is nevezte az idei járműszépségverseny nyolc kategóriáját:

A - Twentieth Century Style: From Horseless Carriage to Racy Roadster

B - The Art Deco Era: Space, Pace and Grace

C - Showroom Showdown: Britain and Germany Battle for Luxury Supremacy

D - Granturismo all’Italiana: Finding the Perfect GT Formula

E - Big Band ‘40s to Awesome ‘80s: Five Decades of Endurance Racing

F - A Passion for Perfection: Celebrating 90 Years of Pininfarina

G - The Birth of the Supercar: Latin Performance Landmarks

H - The Next Generation: Hypercars of the 1990s

A 2019-es osztatlan siker után a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 ismét néhány résztvevő exkluzív utazásával, a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulással veszi kezdetét. A túrát idén szeptember 30-án, csütörtökön rendezik meg a Comói-tó partján, Cernobbio városából indulva, Bellagio-n és Asso-n keresztül, egészen vissza Como-ig. A járműkülönlegességeket minden érdeklődő körbecsodálhatja Bellagio-ban, ahol a konvoj délben megpihen.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői 2021-ben is számítanak a sajtó kiemelt figyelmére. A számos országból érkező újságírók és fotóriporterek munkáját ezúttal is egy médiaközpont támogatja majd az esemény helyszínén. A helyszíni tudósítók a http://concorsodeleganzavilladeste.com/press weboldalon adhatják be akkreditációs kérelmüket augusztus elejétől. A szervezők a regisztrációval kapcsolatos bővebb információkat egy későbbi időpontban teszik közzé. 2021-ben az esemény a koronavírus-járvány miatt csupán korlátozott számban tudja fogadni a sajtó képviselőit.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés