Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Tizenhét bemutatóval várja a közönséget az újranyitásnak szentelt, 138. évadában a Magyar Állami Operaház

Visszatér az Operaházba Plácido Domingo, márciusban négynapos eseménysorozat kíséretében újranyit az Operaház, Ókovács Szilveszter rendezőként debütál.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,94 KB)
  
Photos(3x, ~3,2 MB)

Visszatér az Operaházba Plácido Domingo, márciusban négynapos eseménysorozat kíséretében újranyit az Operaház, Ókovács Szilveszter rendezőként debütál.

A 2021/2022-es évad több szempontból is az újranyitás évada a Magyar Állami Operaházban. Az intézmény a járványt követően egyfelől újra megnyitja kapuit nézői előtt, másrészt az Eiffel Műhelyház hivatalos átadásával és számos új program bevezetésével nyit a nem csupán az opera és balett iránt fogékony közönség felé is.

Az intézmény három színházának nagytermeiben mintegy négyszáz kőszínházi opera- és balettelőadás várja az érdeklődőket, és további 1300 hangversennyel, kamaraesttel, kísérő- és társművészeti rendezvénnyel, multimédiás aktivitással nyit új korszakot. Karmesterként és a színpadon is visszatér Plácido Domingo, de a közönség találkozhat Erwin Schrott, Peter Seiffert, Patricia Petibon, Matthew Polenzani és Lawrence Brownlee produkcióival is, míg Sir Willard White Kékszakállút és Porgyt is énekel.

Az új évad bejelentése Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének köszöntőjével kezdődött, majd az Opera több produkciójából láthattak részleteket a meghívottak.

Az Magyar Állami Operaház 2021/2022-es évadáról az Eiffel Műhelyházban tartott sajtótájékoztatón az intézmény kiemelt stratégiai partnere, a BMW Group Magyarország egy BMW M850i Cabrio modellt állított ki.

A BMW Group Magyarország a BMW Art&Culture programja keretében 2015 februárjában csatlakozott az Opera intézményi partnereinek sorába, kizárólagos autóipari partnerként. A program történetének közel ötven évében, a BMW Group több mint száz kulturális partneri viszonyt épített ki világszerte a modern és kortárs művészeti irányzatok, a jazz és a klasszikus zene, valamint az építészet és a formatervezés területén, a művészeti értékek hosszú távú fenntartásának érdekében.

Fotó: Berecz Valter

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés