Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Debrecenben is megnyílt a Pizza, Kávé, Világbéke a MINI együttműködésében

Az Észak-Olaszországban felbecsülhetetlen tapasztalatokat gyűjtő, majd Encsen Magyarország egyik legkedveltebb éttermét alapító Dudás testvárpár június elején Debrecenben nyitotta meg legújabb vendéglátóegységét, a Pizza, Kávé, Világbékét.

Értékesítés és marketing
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,16 KB)
  
Photos(1x, ~13,62 MB)

Az Észak-Olaszországban felbecsülhetetlen tapasztalatokat gyűjtő, majd Encsen Magyarország egyik legkedveltebb éttermét alapító Dudás testvárpár június elején Debrecenben nyitotta meg legújabb vendéglátóegységét, a Pizza, Kávé, Világbékét.

Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd a ’90-es években indította útjára Encsen a 2010-es évekre hazánk egyik legkeresettebb vendéglátóhelyévé váló Anyukám Mondta éttermet. Az olasz életérzés, az autentikus házias ízek és a kiváló minőségű alapanyagok mellett hitet tevő testvérpár elsőként Miskolcon nyitott belvárosi pizzériát és Eger után idén május végén már a cívisvárosban is letették a névjegyüket: a Piac és a Csapó utcák sarkán a Pizza, Kávé, Világbéke étteremben immár a debreceniek is megtapasztalhatják, hogy milyen az igazi római pizza és hogy miért is vált az ország egyik legfőbb gasztrocélpontjává Encs.

A Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen hivatalos, nyárias és jó hangulatú nyitóeseményét a laza eleganciát hirdető, egyedi stílusjegyű modelleket felvonultató brit prémiummárka, a MINI is támogatta. A meghívottakat a MINI Drive Me Home shuttle szállította, illetve az étterem előtt a legújabb MINI John Cooper Works Cabrio modellt állította ki a márka.

A két márka a jövőben is tervez együttműködést. Közös célként tűzték ki, hogy Magyarország észak-keleti régióját megismertessek az országot felfedezni vágyó autós kirándulókkal a prémium római pizzák mellett a térség látnivalóit és kulturális értékeit is kiemelve.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés