Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Group 1,5 millió euróval támogatja a mentőszolgálatok munkáját az árvíz sújtotta területeken

A müncheni központú vállalatcsoport gyorssegélyt nyújt az érintett területeken élő lakosságnak és a mentőszolgálatok munkáját is segíti.

Társadalmi elkötelezettség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~60,02 KB)

A müncheni központú vállalatcsoport gyorssegélyt nyújt az érintett területeken élő lakosságnak és a mentőszolgálatok munkáját is segíti.

Németország Észak-Rajna-Vesztfália és Rajna-vidék-Pfalz tartományában, valamint Felső-Bajorország területén emberek ezrei kerültek kivételesen nehéz helyzetbe a súlyos áradásokat követően. A gyors fellépés ilyen helyzetben elengedhetetlen.

A BMW Group ezért 1,5 millió eurós alapot tesz elérhetővé az érintett területeken segítséget nyújtó katasztrófavédelemmel és mentéssel foglalkozó szervezetek számára.

„A katasztrófa volumene mindannyiunkat mélyen megérint és együttérzünk a veszteséget elszenvedő emberekkel. Szeretnénk támogatást nyújtani számukra abban, hogy a legalapvetőbb szükségleteik biztosítottak legyenek” – mondta el Ilka Horstmeier, a BMW AG igazgatótanácsának emberi erőforrásokért, szociális ügyekért és munkakapcsolatokért felelős tagja.

A BMW Group felveszi a kapcsolatot az érintett területeken szolgálatot teljesítő szervezetekkel, hogy célzott segítséget nyújthasson a leginkább rászorulóknak.

Továbbá, a vállalatcsoport müncheni, landshuti, dingolfingi, regensburgi és lipcsei gyára a vészhelyzeti erőforrásait, valamint a vállalat tűzoltóságának állományát is beveti, amint a törvényileg előírt támogatási kérelem beérkezik az illetékes hatóságoktól.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés