Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Év vége közeledtével a BMW ismét ünnepi üdvözleteket küld

December 22-től a bajor prémiumgyártó világszerte több millió BMW modell központi kijelzőjén keresztül kíván ügyfeleinek áldott karácsonyt és boldog új évet.

Technológia
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~59,25 KB)
  More below article text

December 22-től a bajor prémiumgyártó világszerte több millió BMW modell központi kijelzőjén keresztül kíván ügyfeleinek áldott karácsonyt és boldog új évet.

Karácsony és újév közeledtével a BMW két ünnepi animációval lepi meg ügyfeleit az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén keresztül. A látványos animációban kibontakozó jókívánságokat ráadásul kellemes hangulatvilágítás és ünnepi dallamok is kísérik. December 22-től az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén – a modellek beindítása után – egy mikulássapkát ábrázoló ikon jelenik meg, ezzel is jelezve a közelgő ünnepi időszakot. A december 26-ig elérhető, „BMW Happy Holiday” ünnepi animáció az ikonra kattintva indítható el: karácsonyi dallam csendül fel, az utastér hangulatos fényjátékba öltözik, a központi kijelzőn pedig karácsonyi animáció látható.

Újév alkalmával egy második ünnepi üdvözlet jelzi az év vége közeledtét

December 31-től az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén egy látványos tűzijáték fokozza a szilveszter hangulatát. A bajor prémiummárka újévi üdvözletét ugyancsak hangulatos fényjáték és kellemes dallamok kísérik. Az ünnepi időszak alatt az ügyfelek mindkét animációt tetszésük szerint lejátszhatják újra és újra, az alkalmazás ikonjára kattintva. A személyre szabott ünnepi üdvözletek így évről évre a bajor prémiumgyártó egyre több ügyfeléhez jutnak el: a BMW újévi üzenetei idén már 48 piac több mint 2,6 millió darab BMW modelljében lesznek láthatók. Az ünnepi üdvözletek lejátszásához a BMW modelleknek a megfelelő felszereltségi szinttel és 7-es vagy 8-as verziójú BMW iDrive operációs rendszerrel kell rendelkezniük, a 2020. júliusi gyártástól kezdődően.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés