Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Long Island felfedezése a MINI Cooper S Countryman ALL4 modellel

Lágyan csobogó hullámok, nyugodtan repkedő sirályok és buja zöld környezet: egyértelmű, hogy a New York-iak miért imádják annyira Long Island-et. A hosszan elnyúló félsziget keleti végét a MINI Cooper S Countryman ALL4 modellel fedeztük fel – a fehér kúriáktól kezdve, szőlőültetvényeken át, egészen a lenyűgöző Montauk Point világítótoronyig.

MINI Countryman
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,7 KB)
  
Photos(39x, ~166,6 MB)

Lágyan csobogó hullámok, nyugodtan repkedő sirályok és buja zöld környezet: egyértelmű, hogy a New York-iak miért imádják annyira Long Island-et. A hosszan elnyúló félsziget keleti végét a MINI Cooper S Countryman ALL4 modellel fedeztük fel – a fehér kúriáktól kezdve, szőlőültetvényeken át, egészen a lenyűgöző Montauk Point világítótoronyig.

Nyugodt és ködös reggel fogad a Long Island déli partján végighúzódó Montauk autópályán. A MINI Cooper S Countryman ALL4 modell (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,2 – 6,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 142 – 149 gramm / km) csendesen siklik az Atlanti-óceán mentén, motorházteteje alatt a 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítményre képes, 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres benzinmotorral. Az aranyló napfényben nehéz kivenni, hogy Robert de Niro fényűző tengerparti villája vagy Beyoncé birtokának sziluettje tárul elénk, de egyik sem: a dűnék között, a csillogó óceán előtt gyöngysorként ragyognak a New York-i előkelőségek varázslatos villái.

Long Island a XIX. század óta kedvelt üdülőhely a tehetős városlakók számára, akik exkluzív kikapcsolódásuk minden pillanatát zavartalanul élvezhetik itt. A Brooklyn és Queens városnegyedek lábánál kezdődő félsziget keleti végében terül el az ide látogatók leginkább kedvelt szigetrésze, Hamptons, amelynek festői környezete a nagyvárosi nyüzsgéstől mintegy 160 kilométerre kínál csendes kikapcsolódást és feltöltődést.

A Montauk Point világítótoronyhoz vezető út szükséges csomagjai könnyedén elférnek a MINI Cooper S Countryman ALL4 modell 450 literes csomagtartójában, amely a hátsó üléstámla ledöntésével akár 1 390 literesre is bővíthető.

Main Beach végtelennek tűnő, fehérhomokos strandján azonban a csillogó tenger rövid pihenésre invitál. A sétány kis éttermeiben a vendégek friss tengeri gyümölcsök és hűsítő italok mellett pihenhetnek – megismerve Hamptons igazi arcát.

A közkedvelt szigetrész belseje ugyancsak lebilincselő. Népszerű úti célok itt a Wölffer Estate zöldellő szőlőültetvényei, amelyek immár több mint 30 éve az Egyesült Államok keleti partvidékének egyik legjobb borászati alapanyagait adják. Hamptons mezőgazdasági területeinek termékeny talaja és az Atlanti-óceán felől érkező friss szellők különösen elegáns borokat garantálnak.

A Montauk Point State Park felé vezető, kanyargós utakon a MINI Cooper S Countryman ALL4 modell magával ragadóan sportos és kényelmes vezetési élményt nyújt. A sűrűn benőtt erdőben újra és újra lenyűgöző kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Aztán amikor az út hirtelen keskeny ösvénnyé változik, az autó terepjáró képességei kerülnek előtérbe. 16,5 centiméteres hasmagasságával és ALL4 intelligens összkerékhajtásával a MINI Cooper S Countryman ALL4 modell könnyedén birkózik meg az Oyster Pond-ihoz hasonló, durva terepviszonyokkal és vízmosásoktól tarkított utakkal. A rövid út végül tengerpartra nyíló, érintetlen kilátással és a lenyűgöző Montauk Point világítótoronnyal jutalmaz minket.

A menetteljesítményre, átlagos üzemanyag-fogyasztásra, valamint kombinált energiafogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok előzetes értékek. Az adatokat a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki, majd a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) megegyező értékei szerint konvertálták át. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés