Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A MINI A 2022-ES GAMESCOM VIDEOJÁTÉK-VÁSÁR ÚJ FŐSZPONZORAKÉNT „POKÉMON MÓDBAN” GURÍTJA REFLEKTORFÉNYBE A MINI CONCEPT ACEMAN TANULMÁNYAUTÓT

A brit prémiummárka főszponzorként és hivatalos autóipari partnerként támogatja a nemzetközi videojáték-közösség legnagyobb, augusztus 23-28. között megrendezett kölni találkozóját, amelyen „Pokémon módban” mutatja be a rajongóknak a MINI Concept Aceman tanulmányautót.

MINI
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~118,98 KB)
  
Photos(159x, ~647,41 MB)
  More below article text

A brit prémiummárka főszponzorként és hivatalos autóipari partnerként támogatja a nemzetközi videojáték-közösség legnagyobb, augusztus 23-28. között megrendezett kölni találkozóját, amelyen „Pokémon módban” mutatja be a rajongóknak a MINI Concept Aceman tanulmányautót.

Idén a Kölnben megrendezett Gamescom videojáték-vásár főszponzora a MINI, aki a Pokémon franchise oldalán kialakított együttműködése részeként, a videojáték- és e-sport-közösség fejlesztőinek, kiadóinak, szakértőinek és rajongóinak legnagyobb nemzetközi találkozóján exkluzív „Pokémon módban” gurítja reflektorfénybe a MINI Concept Aceman tanulmányautót – szórakoztató, színes és játékos stílusban gazdagítva ezzel a márka rajongóinak életét.

Az új kihívásokkal a MINI és Pikachu egyaránt vidáman, nyitott kíváncsisággal néz szembe. Ezt tükrözi a MINI Concept Aceman tanulmányautó is, amelyet a világ legnagyobb videojáték-vásárára exkluzív „Pokémon módba” öltöztettek. A műszerfal új, OLED-technológiás kijelzője az innovatív élménymódokban az ikonikus Pikachu vagy a híres pokélabda képét jeleníti meg, a fejlett kivetítő-technológiának köszönhetően pedig a Pokémon-animáció nem csupán a kijelzőn, de a műszerfalon, az ajtókárpitokon és az autó alján is visszaköszön. A gamifikáció egyre fontosabb szerepet tölt be a MINI jövőbeni modelljeinek formanyelvében, egyedülálló élményt kínálva a brit prémiummárka ügyfeleinek. Az együttműködés két ikonikus, tökéletesen összeillő karaktert egyesít, rajtuk keresztül pedig világszerte több millió rajongót.

Az augusztus 23-28. között megrendezett videojáték-vásáron a MINI arra buzdítja a játék szerelmeseit, hogy vegyenek részt a „PLAY ON!” kampányban és támogassák a játékos világnézetet. A 2022-es Gamescom látogatói magukat és okoseszközeiket is feltölthetik az 5.2-es csarnok B10 / D19 standján, ahol a tágas MINI Arénában lemezlovasok, hűsítő italok és popcorn várja őket. Illetve az egyedülálló MINI Concept Aceman Action Pack – jellegzetes, átlátszó dobozba csomagolva –, amely a rajongók elengedhetetlen gyűjtői darabjaként készült el. A MINI Concept Aceman tanulmányautó premierjével párhuzamosan a brit prémiummárka a 2022-es Gamescom videojáték-vásáron a MINIverse digitális világot is bemutatja, amelyben a MINI közösség tagjai játékos stílusban fedezhetik fel az új tanulmányautót.

A menetteljesítményre, átlagos üzemanyag-fogyasztásra, valamint kombinált energiafogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok előzetes értékek. Az adatokat a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki, majd a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) megegyező értékei szerint konvertálták át. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a   http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html   internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

*

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés