Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Big MINI Day – a MINI márka legnagyobb hazai találkozója

Az Etyeki Korda Filmparktól a Városligetig vonult fel több mint 120 klasszikus, youngtimer és mai MINI a márka rajongóinak ünnepén. A Big MINI Day résztvevőit exkluzív fotózás, klasszikus és új modellek bemutatója és a városligeti Múzeum Mélygarázsba szervezett buli várta.

Örökség
·
MINI örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,76 KB)
  
Photos(8x, 21,27 MB)

Az Etyeki Korda Filmparktól a Városligetig vonult fel több mint 120 klasszikus, youngtimer és mai MINI a márka rajongóinak ünnepén. A Big MINI Day résztvevőit exkluzív fotózás, klasszikus és új modellek bemutatója és a városligeti Múzeum Mélygarázsba szervezett buli várta.

A MINI márka története 1959 óta íródik és az elmúlt 63 évben valódi kultmárkává nőtte ki magát, melyet szerte a világban hatalmas rajongótábor övez és a márkának hazánkban is aktív MINI-s közössége épült ki. A MINI márka legnagyobb idei hazai találkozójára szeptember 10-én, szombaton került sor a Big MINI Day keretében. A rajongók az Etyeki Korda Filmparkban találkoztak, ahol épített díszletek között fotózkodhattak kedvenc MINI-jeikkel, majd rendőri felvezetéssel közösen gurultak el a budapesti Városligetbe. A rajongók itt a klasszikus Mini modellek mellett a brit prémiumgyártó újdonságaival, köztük a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio triumvirátusához megrendelhető Resolute Edition, a MINI Clubman kiváltságaként érkező Untold Edition és a MINI Countryman egyediségét fokozó Untamed Edition különkiadásokkal, valamint az első tisztán elektromos MINI modellel, a MINI Cooper SE-vel is találkozhattak egy instruktorok által felvezetett tesztvezetés keretében. A programot a városligeti Múzeum Mélygarázsba szervezett MINI Pop-up Beats party zárta, ahol együtt bulizhattak a márka rajongói.

„Fantasztikus volt együtt látni a klasszikus, a youngtimer és modern MINI-ket és azt a lelkes rajongói közösséget, amely a márkánkat immár több mint 60 éve kitartóan ünnepli. Szerettünk volna egy igazi lelkesítő klubnapot összehozni a magyarországi MINI közösségekkel és az új MINI edition modellekkel, így nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hogy több mint 120 autót láthattunk vendégül a Big MINI Day programunkon. Külön köszönet illeti a Mini Club Hungary, a Mini Friends Hungary és a Magyar MINI Maffia tagjait, nélkülük nem lett volna ennyire boldog, felszabadult és igazán MINI-s a hangulat” – mondta el Németh Balázs, MINI márkavezető az esemény alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés