Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Naomi Campbell társalkotóként közreműködik a BMW XM bevezető kampányában

+++ A BMW M divízió a brit szupermodellel együttműködve indítja útnak a BMW XM világméretű bevezető kampányát, „Dare to be You” mottó alatt +++ 2023-ban az extravagáns újdonság Naomi Campbell által tervezett egyetlen kiadása is bemutatkozik +++

G09
·
BMW M modellek
·
XM
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

+++ A BMW M divízió a brit szupermodellel együttműködve indítja útnak a BMW XM világméretű bevezető kampányát, „Dare to be You” mottó alatt +++ 2023-ban az extravagáns újdonság Naomi Campbell által tervezett egyetlen kiadása is bemutatkozik +++

A BMW M GmbH határozott, független és magabiztos kreatív partnerekkel együttműködve indítja útnak első M HYBRID hajtáslánc-technológiával dolgozó modellje, az új BMW XM (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) világméretű bevezető kampányát. A nagyszabású projektben társalkotóként közreműködik mindenekelőtt Naomi Campbell, aki az elmúlt négy évtizedben modellként, színésznőként és kulturális innovátorként is a nemzetközi divatvilág egyik legbefolyásosabb szereplőjévé érett. A BMW XM „Dare to be You” mottó alatt induló bevezető kampánya a magabiztos megjelenés, a kifejező életstílus és a merész egyediség új dimenziójára helyezi a hangsúlyt. A nóvum nem csupán extravagáns dizájnját tekintve tartogat forradalmi újításokat, de a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák maximális teljesítménye terén is úttörőnek számít.

„A BMW M divízió »Dare to be You« mottója azonnal megfogott, hiszen tökéletesen kifejezi azt a magabiztos hozzáállást, amely a fejlődéshez és a pozitív változáshoz szükséges” – mondta Naomi Campbell, aki erős esztétikai érzékével fontos szereplőként közreműködik a bevezető kampányban. Az együttműködés egyik további fénypontjaként 2023-ban a szupermodell által tervezett BMW XM egyetlen kiadása is bemutatkozik.

Naomi Campbell egy időtlen ikon, és az előremutató társadalmi változások elkötelezett bajnoka. Azon kifutósztárok szűk körébe tartozik, akiket a divatvilág a szupermodell kifejezéssel ismer el. A jamaikai származású brit modell mind a mai napig arra használja a nemzetközi divatbemutatókon rá irányuló reflektorfényeket, hogy a divatvilág sokszínűségét támogassa. Ezért is számít még mindig iránymutatónak a kreatív- és divatszakmában feltörekvő tehetségek következő generációja előtt.

Modellkarrierjével párhuzamosan Naomi Campbell színésznőként, tervezőként és vállalkozóként is sikert sikerre halmoz. Mindemellett számos jótékonysági szervezetet is támogat, köztük a jövő kreatív tehetségeinek felkarolására irányuló, új EMERGE kezdeményezést, amely 2022-ben kiváltképp az afrikai kontinens kulturális tehetségeinek következő generációjára, valamint az UNESCO-ra összpontosított. „Naomi Campbell rendíthetetlenül járja a saját útját, nem csupán egyedülálló szupermodellként, de lenyűgöző személyiségként is” – fogalmazott Jens Thiemer, a BMW ügyfélélményért és márkáért felelős vezető alelnöke. „Kevés ember tud olyan erősen azonosulni a »Dare to be You« mottóval, mint ő” – tette hozzá.

A BMW XM 2023 tavaszán ünnepli piaci premierjét. A kifejező formanyelvvel, lélegzetelállító menetteljesítménnyel és BMW M Lounge komfortkörnyezetet kínáló utastérrel büszkélkedő újdonság képében a BMW M GmbH egy olyan úttörő hajtáslánc-technnológiával dolgozó, látványos járműkoncepciót alkotott, amely önálló Sports Activity Vehicle modellként kizárólag a BMW M divízió kínálatában érhető el.

A BMW XM a sorozatgyártásban kínált modellek közül elsőként kapja meg a hosszútávú megmérettetéseken tökéletesített M HYBRID hajtáslánc-technológiát, amelynek maximális rendszerteljesítménye 480 kW / 653 lóerő. A 2023 őszén bemutatkozó BMW XM LABEL RED (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km) a BMW M GmbH fél évszázados történelmének legerősebb sorozatgyártású modelljeként ünnepli majd világpremierjét, 550 kW / 748 lóerő maximális teljesítménnyel.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés