Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A 2023-as Coachella Fesztiválon nemzetközi kulturális iránymutatók mutatják be a BMW XM modellt

+++ Első hálózatról tölthető nagyteljesítményű modelljének világméretű bevezető kampánya részeként a BMW M GmbH tovább bővíti a kulturális úttörők oldalán gyümölcsöző partnerségét +++ A világ számos pontjáról érkező, konvenciókon túlmutató tehetségek merőben új kontextusba helyezve mutatják be a BMW XM modellt +++ A bajor prémiummárka immár ötödik alkalommal a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál hivatalos autóipari partnere +++

G09
·
BMW M modellek
·
XM
·
Lifestyle események
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

+++ Első hálózatról tölthető nagyteljesítményű modelljének világméretű bevezető kampánya részeként a BMW M GmbH tovább bővíti a kulturális úttörők oldalán gyümölcsöző partnerségét +++ A világ számos pontjáról érkező, konvenciókon túlmutató tehetségek merőben új kontextusba helyezve mutatják be a BMW XM modellt +++ A bajor prémiummárka immár ötödik alkalommal a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál hivatalos autóipari partnere +++

2023-ban a BMW ötödik alkalommal tért vissza a Coachella Fesztiválra, ahol látványosan ünnepli meg az új BMW XM Label Red világpremierjét (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km). A bajor prémiumgyártó az április 14-23. között zajló eseményen a BMW XM „Dare to be You” mottó alatt útjára indított, világméretű bevezető kampányának részeként gurítja reflektorfénybe az újdonságot. A BMW kampányában olyan kulturális véleményvezérek vállalják fel valódi egyéniségüket a BMW XM oldalán (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,6 – 1,7 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,0 – 34,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 35 – 39 gramm / km), mint a szupermodell Naomi Campbell, a brit grime-művész Skepta, a német rap-előadó Apache 207, a New York-i divattervező Bloody Osiris és a profi gördeszkás Ishod Wair.

A miami Art Basel művészeti kiállítás után a BMW XM világméretű bevezető kampánya a Coachella Fesztiválon érkezett meg következő fejezetéhez. A konvenciókon túlmutató tehetségek és a világhírű iránymutatók itt merőben új kontextusba helyezve mutatják be a BMW XM modellt. A Coachella színpadára álló előadók, így Charli XCX, az Earthgang, Uncle Waffles, a német rapper Badmómzjay, a Grammy-díjas Nija Charles és a dél-koreai koreográfus Leejung Lee is a saját stílusában örökíti meg első találkozását a BMW M GmbH első hálózatról tölthető nagyteljesítményű modelljével.

A BMW a reflektorok fényében formálja a divatot

A BMW célkitűzése egyértelmű: olyan platformot teremteni, amelyen a kultúra véleményvezérei őszintén kifejezhetik önmagukat. Ahogy Stefan Ponikva, a BMW márkakommunikációért és márkaélményekért felelős részlegének vezetője fogalmaz: „A BMW-nél az a célunk, hogy a kreatív varázslat középpontjában legyünk. Lehetővé akarjuk tenni, hogy a művészek – zenészek, tervezők, színészek és mesélők – kifejezzék önmagukat és interakcióba kerüljenek márkánkkal, illetve legújabb, világméretű újdonságunkkal: az első BMW XM modellel. A Coachella Fesztivál kiváló platformot teremt minderre, valamint arra, hogy a feltörekvő, tehetséges művészekkel és korunk legnagyobb sztárjaival új párbeszédeket kezdeményezzünk” – mondta.

Hihetetlen képek magával ragadó hátterei

Kaliforniában ismét előtérbe kerülnek a fényképek és a videók. Az egyedülálló felvételeknek ráadásul nem csupán a Coachella Fesztivál biztosít inspiráló hátteret: a társalkotók olyan látványos helyszíneken is megmutathatják tehetségüket, mint például a Joshua Tree Nemzeti Parkban található Invisible House, amelyet a Mojave-sivatagba tökéletesen integrálva, szinte láthatatlanra terveztek meg a készítők. Rendhagyó elhelyezkedésének, minimalista kialakításának és tükörrel borított üvegfelületének köszönhetően az Invisible House egy lélegzetelállítóan kreatív inspirációforrás, egyúttal a BMW XM bemutatásának érzelmekben gazdag háttere.

A BMW XM kifejező formanyelve – éles vonalvezetésével, erőteljes Sports Activity Vehicle karosszériaarányaival és a BMW hűtőrácsok elegáns BMW Iconic Glow kontúrvilágításával dolgozó, összetéveszthetetlen frontrészével – már álló helyzetben is a modell ellentmondást nem tűrő kiállását nyomatékosítja és a figyelem abszolút középpontját garantálja, minden körülmények között. A legújabb BMW M modell menettulajdonságai hasonlóan, ha nem még inkább lebilincselőek: a vadonatúj fejlesztésű M HYBRID hajtáslánc-technológia egy V8-as benzinmotor és egy elektromos motor mérnökien precíz együttműködését ígéri, 480 kW / 653 lóerő maximális rendszerteljesítmény mellett. Mindehhez M-specifikus futómű-technológia társul, amely a letaglózó menetdinamika, a sportautós agilitás és a mérnökien precíz irányíthatóság olyan egyedülálló kombinációjával kecsegtet, amely az egész szegmensben párját ritkítja.

A BMW XM a bajor prémiumgyártó egyesült államokbeli, Spartanburg városában működő gyárában készül, a BMW X modellcsalád összes nagyteljesítményű tagjával párhuzamosan. A hálózatról tölthető nagyteljesítményű portfólió csúcsverziója, a BMW XM Label Red ugyanitt lát majd napvilágot 2023 augusztusától. 550 kW / 748 lóerő maximális rendszerteljesítményével a BMW XM Label Red a sorozatgyártásban kínált eddigi legerősebb BMW M modellként érkezik meg az utakra.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés