Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW München lesz az FC Bayern München kosárlabdaosztályának mobilitási partnere

+++ A hosszútávú együttműködést a megegyező értékrend és a közös célok nyomatékosítják +++ A felek július elejére terveznek közös sajtótájékoztatót +++

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

+++ A hosszútávú együttműködést a megegyező értékrend és a közös célok nyomatékosítják +++ A felek július elejére terveznek közös sajtótájékoztatót +++

A BMW München és az FC Bayern München Basketball GmbH hosszútávú együttműködési megállapodást írt alá: 2023 júliusától a BMW müncheni fióktelepe lesz az ötszörös német bajnok mobilitási partnere, amelynek részeként tisztán elektromos meghajtású modelleket bocsát a játékosok és az edzőstáb rendelkezésére. A felek a partnerség égisze alatt a kosárlabdapályán kívül is együttműködnek majd, társadalmi felelősségvállalást ösztönző és nonprofit közös projektekben.

„Az FC Bayern világszínvonalú kosárlabdát játszik Münchenben, egyre nagyobb rajongótáborral. Mobilitási partnerükként izgatottan várjuk, hogy közösen lépjünk át sikertörténetük következő fejezetébe, a pozitív energiákat a sportágon túlra is kiterjesztve” – mondta Bernd Döpke, a BMW müncheni fióktelepének vezetője. „Miként a BMW, úgy az FC Bayern München kosárlabdaosztálya is globális siker, amely mélyen szülővárosában gyökerezik. Mindketten magukban hordozzák eredetüket és a város határain túl is Münchent képviselik” – tette hozzá.

A hosszútávú együttműködés részleteit a felek egy július elejére tervezett sajtótájékoztatón jelentik be, a BMW müncheni fióktelepének székházában.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés