Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkáját támogatja a BMW Group Magyarország

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának tevékenységét egy éven át segíti egy BMW X4 modell, melyet a BMW Group Magyarország bocsátott az egyesület rendelkezésére.

Értékesítés és marketing
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának tevékenységét egy éven át segíti egy BMW X4 modell, melyet a BMW Group Magyarország bocsátott az egyesület rendelkezésére.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának kötelékébe került BMW X4 modell az egyesület azonnal riasztható készenlétben lévő kollégáinak munkáját segíti.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatunk a Vízimentőket támogatók sorához. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának csapattagjai minden idejüket, energiájukat és figyelmüket mások mentésének, támogatásának szentelik, mely a nyári időszakban különösen intenzíven feladatot jelent. Munkájukat a mindennapokban és a mentési folyamatok még hatékonyabbá tételében a BMW Group Magyarország egy BMW X4 xDrive 2.0d modellel szeretné segíteni. A vállalatunk számára az az elkötelezettség, állhatatosság, emberség és a tevékenységük részeként mindig megjelenő edukáció olyan fontos értékek, melyekre példaként tekintünk. Bízunk benne, hogy a fejajánlott autóval a BMW is hozzájárulhat a szervezet munkájának további sikeréhez!” – mondta el Gombos Zoltán, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a modell ünnepélyes átadásakor az egyesület telephelyén, a Balatonfüredi Yacht Clubban.

Az átadón Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke így fogalmazott: „Különösen jóleső érzés, hogy tevékenységünket egy ilyen prémium minőségű járműveket gyártó cég figyelemre méltónak és támogatásra érdemesnek találja. A BMW márka mindenki szemében a minőséget és az innovációt jelenti. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a hazai körülmények között a vízimentésben próbálja a megbízhatóságot, kiszámíthatóságot és a minőségi szolgáltatást megteremteni. A BMW Group Magyarország támogatása tovább inspirál bennünket, hogy jó úton járunk és továbbra is elkötelezetten végezzük a vállalt feladatunkat. Civil szervezetként különösen fontos számunkra támogatóink segítsége. Ezúton köszönjük a BMW Group Magyarország rendkívüli felajánlást, amely a napi munkánkat segíti.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés