Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztálya hosszútávú mobilitási partnerségre lépett

+++ A játékosok és az edzőstáb mobilitását tisztán elektromos meghajtású BMW modellek segítik +++ Megegyező értékrend, közös célok és társadalmi szerepvállalás +++ A csapat hazai mérkőzéseinek az új szezontól a BMW Park ad otthont +++

More Sports
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

+++ A játékosok és az edzőstáb mobilitását tisztán elektromos meghajtású BMW modellek segítik +++ Megegyező értékrend, közös célok és társadalmi szerepvállalás +++ A csapat hazai mérkőzéseinek az új szezontól a BMW Park ad otthont +++

2023. július 1-jén a BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztálya hosszútávú mobilitási partnerségre lépett. Az együttműködés részleteit a felek a BMW müncheni kereskedésében megrendezett sajtótájékoztatón jelentették be. A BMW München a játékosok és az edzőstáb mobilitását tisztán elektromos meghajtású BMW modellekkel segíti, az ötszörös német bajnok így károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet a müncheni régióban. A felek a partnerség égisze alatt a kosárlabdapályán kívül is együttműködnek, társadalmi szerepvállalást ösztönző és nonprofit közös projektekben – elsősorban München közvetlen környezetére koncentrálva.

Bernd Döpke, a BMW München igazgatója a sajtótájékoztatón két BMW iX modellt adott át: az egyiket az edzőstáb képviseletében az FC Bayern München kosárlabdaosztályát vezető Marko Pešić-nek, a másikat pedig a játékosok képviseletében Andreas Obst védőnek.

„Az FC Bayern München nagyon sokat tett a müncheni kosárlabdasportért. Közös szülővárosunk országos és nemzetközi szinten is a sportág egyik legnívósabb helyszínévé érett, egyre nagyobb rajongótáborral” – mondta Bernd Döpke. „A két partnerben nem csupán a müncheni gyökerek, de a siker és a folyamatos fejlődés iránti vágy is közös, valamint a sport szeretete, amelynek tekintetében az FC Bayern München kosárlabdaosztálya kiváltképp befogadó és családbarát légkört élvez” – tette hozzá.

A következő szezontól az FC Bayern München kosárlabdaosztályának hazai mérkőzéseit a BMW Parkban rendezik meg: az 1972-ben épült Rudi-Sedlmayer Hall átnevezését foganatosítva Marko Pešić szimbolikusan a csarnok kulcsait is átadta a BMW München igazgatójának.

„Az FC Bayern München kosárlabdaosztályának minden tagja izgatottan várja a BMW oldalán felépített mobilitási partnerséget, és a csapat mobilitását szolgáló BMW modelleket. Rendkívül hálásak vagyunk a támogatásért” – nyilatkozta Marko Pešić. „Együttműködésünk a székházak közeli elhelyezkedése okán is adta magát, ahogyan az is, hogy a két jól ismert márka közös úton haladjon tovább egyazon cél felé. A BMW Park fontos bázist jelent nekünk, lehetővé téve számunkra, hogy megálljuk a helyünket az európai elitben, és még több rajongót vonzzunk sportágunkhoz. Külön öröm számunkra, hogy közösen indíthatunk be és támogathatunk szociális projekteket Münchenben, Münchenért” – fogalmazott az FC Bayern München kosárlabdaosztályának vezetője.

Az FC Bayern München kosárlabdaosztálya 2023. szeptember 16-án és 17-én játssza első mérkőzéseit a BMW Parkban, az új szezon előtti felkészítő torna keretében. A csapat az első tétmeccset 2023. szeptember 29-én, pénteken játssza itt a Mitteldeutscher kosárlabdaosztálya ellen. A BMW München és az FC Bayern München kosárlabdaosztályának közös társadalmi szerepvállalása ugyancsak az új szezon kezdetével indul. A részleteket a felek a szezonkezdéssel párhuzamosan jelentik majd be.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés