Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Fenntarthatóság és közösség: a BMW Group Gyár Debrecen virágkocsija is bemutatkozik a Debreceni Virágkarneválon

Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként a BMW Group Gyár Debrecen saját virágkocsival és karrierszigettel készül az idei Virágkarneválra.

Vállalati
·
Üzemek, létesítmények
·
Fenntarthatóság
 

Press Contact.

Reka Jenei
BMW Magyarország

Tel: +36-52-33-3800

send an e-mail

Author.

Reka Jenei
BMW Magyarország

Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként a BMW Group Gyár Debrecen saját virágkocsival és karrierszigettel készül az idei Virágkarneválra.

A Debrecenben jövőt építő BMW Group Gyár Debrecen csapata számára fontos, hogy rendre képviseltesse magát azokon a hagyományokon alapuló programokon, amelyek a város identitásának szerves részét képzik, mindig törekedve arra, hogy kifejezésre juttassák az általuk képviselt értékeket és bemutassák a vállalat által kínált lehetőségeket. Legutóbb a Campus Fesztiválon találkozhattak a debreceniek a BMW csapatával egy lenyűgöző, a fenntarthatóság jegyében épült színpadnál és egy különleges standnál, ahol egyebek mellett megtekinthették – hazánkban először – a BMW 2040-re előirányzott kompakt modellcsaládját előrevetítő tanulmányautóját, a körforgásos gazdaság alapelveit éltető BMW i Vision Circular modellt is.

Magyarország egyik legnagyobb szabású kulturális eseményének idején, augusztus 20-án és az azt megelőző napokban városszerte izgalmas programok várják a több mint félévszázados múltat maga mögött tudó Debreceni Virágkarnevál vendégeit. Az egész Európában egyedülálló karneválon idén a városban üzemet építő BMW Group helyi képviselete is részt vesz, nem is akármilyen módon: a BMW Group Gyár Debrecen a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készül a karneváli felvonulásra, és a Dósa nádor téri helyszínen karrierszigetet épít fel.

A BMW Group Gyár Debrecen virágkocsija egy kifejezetten modern szemléletű alkotás, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem összehozza és inspirálja az embereket. A virágkocsira az érdeklődőknek lehetőségük lesz felmenni és onnan fotókat készíteni. A fenntarthatóságot és környezettudatosságot hangsúlyozva az alkotás túlnyomó részt élő növények felhasználásával született meg több mint ezer darab mini hortenziabokor felhasználásával. A hortenziákat a karnevált követően Debrecen oktatási és szociális intézményeiben, valamint a gyár területén ültetik el, mert a vállalat küldetésének érzi, hogy felhívja a figyelmet a fenntartható gondolkodásra. Hisznek abban, hogy ez a jövő, és ennek tudatosítását nem lehet elég korán kezdeni.

Az egyedi virágkocsi az augusztus 20-ai karneváli felvonuláson debütál a nagyközönség előtt és látható lesz aznap délután kiállítva Debrecen belvárosában is, a Dósa nádor téren.

A vállalat a Debreceni Szakképzési Centrum (DSzC) és a Debreceni Egyetem közreműködésével a Dósa nádor téren BMW iFACTORY karrierszigetet alakít ki, ahol a BMW következő generációs, úgynevezett NEUE KLASSE modelljeit 2025-től gyártó cégkarrierlehetőségeivel ismerkedhetnek meg a ma és a jövő munkavállalói. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek továbbá a BMW Group Gyár Debrecen és a DSzC közös, idén szeptemberben induló képzési programjába is.

Debrecenben a BMW Group egy teljes értékű autógyárat épít fel, présüzemmel, karosszériaépítő részleggel, fényezőműhellyel és összeszerelő csarnokkal, valamint az elektromos hajtáshoz szükséges akkumulátorcellák összeszerelését házon belül lehetővé tevő, egyedi akkumulátor-összeszerelő üzemmel. A Debrecen északnyugati térségében, több mint 400 hektárnyi területen elterülő üzem a vállalatcsoport első olyan egysége, amelyet már a tervezés első fázisától teljes egészében az iFACTORY koncepció mentén fejlesztettek, a hatékony, környezetbarát és digitalizált gyártás jegyében. A BMW Group Gyár Debrecen 2025-ben kezdi meg a termelést, több mint 1500 munkavállalóval, egyben ekkor gördül le a gyártósorról a Debrecenben debütáló, tisztán elektromos meghajtású NEUE KLASSE első modellje is.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés