Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

220 000 látogató előtt debütált a BMW Group Gyár Debrecen „Innováció és fenntarthatóság” különdíjat elnyerő virágkocsija a Debreceni Virágkarneválon

Az egész Európában egyedülálló Debreceni Virágkarneválon idén a BMW Group helyi képviselete is részt vett Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként. A vállalat a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készült a karneváli felvonulásra és a Dósa nádor téren iFACTORY karrierszigetet épített fel.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
·
Üzemek, létesítmények
 

Press Contact.

Reka Jenei
BMW Magyarország

Tel: +36-52-33-3800

send an e-mail

Author.

Reka Jenei
BMW Magyarország

A sajtóközlemény mellékletei között egy, a Debreceni Virágkarneválon készült videóformátumú összefoglaló is található.

Az egész Európában egyedülálló Debreceni Virágkarneválon idén a BMW Group helyi képviselete is részt vett Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként. A vállalat a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készült a karneváli felvonulásra és a Dósa nádor téren iFACTORY karrierszigetet épített fel.

Magyarország egyik legnagyobb szabású kulturális eseményének idején, augusztus 20-án és az azt megelőző napokban városszerte izgalmas programok várták a több mint félévszázados múltat maga mögött tudó Debreceni Virágkarnevál vendégeit.  Rengetegen voltak kíváncsiak ezúttal is az augusztus 20-ai virágkarneváli felvonulásra.

A Debrecenben jövőt építő BMW Group Gyár Debrecen csapata számára fontos, hogy rendre képviseltesse magát azokon a hagyományokon alapuló programokon, amelyek a város identitásának szerves részét képzik, mindig törekedve arra, hogy kifejezésre juttassák az általuk képviselt értékeket és bemutassák a vállalat által kínált lehetőségeket. A debreceni gyár számára ezért nem is volt kétséges, hogy a karneválon a fenntarthatóság és közösség fontosságát hangsúlyozva részt vegyen az eseményen. A BMW virágkocsija és a körülötte vonuló kollégák 220 000 látogató előtt, tizenkét virágkocsi, 37 fellépőcsoport, több mint 1 500 táncos, zenész és előadó kísértében vonultak végig Debrecen utcáin. 

A BMW Group Gyár Debrecen „Innováció és fenntarthatóság” különdíjat elnyerő elektromos virágkocsija egy kifejezetten modern és innovatív szemléletű alkotás lett. A koncepcióhoz és a megvalósításhoz nyújtott lelkes és kreatív munkáért a vállalat köszönetét fejezte ki Hangyel Roland dizájner, Borbély Tamás kivitelező és a Debrecen Városi Szociális Szolgálat önkéntesei felé is. A fenntarthatóságot és környezettudatosságot hangsúlyozva a kocsi túlnyomó részt élő növények felhasználásával született meg több mint ezer darab mini hortenziabokor felhasználásával. A hortenziákat a karnevált követően Debrecen oktatási és szociális intézményeiben, valamint a gyár területén ültetik el, mert a BMW Group Gyár Debrecen küldetésének érzi, hogy felhívja a figyelmet a fenntartható gondolkodásra, melynek tudatosítását meglátásuk szerint, nem lehet elég korán kezdeni.

A fenntarthatóság és közösség jelentőségének üzenetét tovább erősítve, a vállalat munkatársai virágmagokkal kedveskedtek a nézőknek a karneváli menet számos állomásánál.

A felvonulást követően az érdeklődőknek lehetőségük volt felmenni a virágkocsira és onnan fotókat készíteni Debrecen belvárosában a Dósa nádor téren, ahol a vállalat a Debreceni Szakképzési Centrum (DSzC) és a Debreceni Egyetem közreműködésével BMW iFACTORY karrierszigetet is kialakított.

A karrierszigeten a BMW következő generációs, úgynevezett NEUE KLASSE modelljeit 2025-től gyártó vállalat karrierlehetőségeivel ismerkedhettek meg a ma és a jövő munkavállalói. Az érdeklődők betekintést nyerhettek továbbá a BMW Group Gyár Debrecen és a DSzC közös, idén szeptemberben induló képzési programjába is.

Debrecenben a BMW Group egy teljes értékű autógyárat épít fel, présüzemmel, karosszériaépítő részleggel, fényezőműhellyel és összeszerelő csarnokkal, valamint az elektromos hajtáshoz szükséges akkumulátorcellák összeszerelését házon belül lehetővé tevő, egyedi akkumulátor-összeszerelő üzemmel. A Debrecen északnyugati térségében, több mint 400 hektárnyi területen elterülő üzem a vállalatcsoport első olyan egysége, amelyet már a tervezés első fázisától teljes egészében az iFACTORY koncepció mentén fejlesztettek, a hatékony, környezetbarát és digitalizált gyártás jegyében. A BMW Group Gyár Debrecen a 2025-ben kezdi meg a termelést, több mint 1500 munkavállalóval, egyben ekkor gördül le a gyártósorról a Debrecenben debütáló, tisztán elektromos meghajtású NEUE KLASSE első modellje is.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés