Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A NEUE KLASSE modellgenerációban teljesen új BMW iDrive járművezérlő technológia ünnepli világpremierjét

+++ Az új kijelző- és járművezérlő rendszer 2025-től válik elérhetővé, a NEUE KLASSE modellgeneráció bemutatkozásával párhuzamosan +++ A BMW által fémjelzett, vezetőre összpontosító műszerfal-kialakítás modern újraértelmezését a BMW Panorámakivetítő testesíti meg +++ Átfogó felhasználói élmény az autó összes utasa számára +++

Technológia
·
BMW ConnectedDrive
·
Szórakoztató-információs és vezérlési koncepciók
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

+++ Az új kijelző- és járművezérlő rendszer 2025-től válik elérhetővé, a NEUE KLASSE modellgeneráció bemutatkozásával párhuzamosan +++ A BMW által fémjelzett, vezetőre összpontosító műszerfal-kialakítás modern újraértelmezését a BMW Panorámakivetítő testesíti meg +++ Átfogó felhasználói élmény az autó összes utasa számára +++

A NEUE KLASSE modellgenerációban debütáló, teljesen új BMW iDrive járművezérlő technológia világpremierjével a BMW Group egy olyan kijelző- és járművezérlő rendszert ad ügyfelei kezébe, amely az ember és autó közötti intuitív interakció merőben új dimenziójával kecsegtet. A mérföldkőnek számító technológiai ugrás 2025-ben érkezik meg az utakra, a NEUE KLASSE modellgeneráció képviselőit egy átfogó digitális élmény színhelyévé emelve. A középpontban álló kijelző- és járművezérlő elemeket a BMW Panorámakivetítő, az új multifunkciós kormánykerék, az új központi kijelző és az új BMW 3D Head-Up kijelző kvartettje alkotja, a NEUE KLASSE modellgenerációban a bajor prémiummárka által fémjelzett felhasználói élmény minden korábbinál átfogóbb és áthatóbb formáját kínálva.

A BMW iDrive járművezérlő technológia logikus fejlődése, újabbnál újabb technológiákkal

A következő technológiai ugrás egy olyan modern és jellegzetes BMW utastér kialakítását teszi lehetővé, amelynek középpontjában az érintésekkel és hangutasításokkal történő járművezérlés áll. A NEUE KLASSE modellgenerációban bemutatkozó BMW iDrive járművezérlő technológia négy alappillérre épül.

Az új BMW Panorámakivetítő a bajor prémiumgyártó által fémjelzett, vezetőre összpontosító kialakítás modern újraértelmezését váltja valóra, az autó összes utasa számára átfogó felhasználói élményt kínálva. A BMW Panorámakivetítő alapja egy teljesen új head-up kijelző-technológia, amely az információkat a vezető ideális magasságú látósávjába vetíti, a szélvédő teljes szélességében.

Az aktív vezetési szituációkban a BMW Panorámakivetítőt egy új BMW 3D Head-Up kijelző egészíti ki, amely magas pontossággal és háromdimenziós animációkként vetíti a vezető látómezejébe az olyan szükséges információkat, mint például a vezetést támogató rendszerek vagy az útvonaltervező funkció figyelmeztetései.

A BMW Panorámakivetítő és a BMW 3D Head-Up kijelző megjelenített tartalmai személyre szabottan vezérelhetők az új multifunkciós kormánykeréken, amely így maradéktalanul megvalósítja a „tekintet az úton, kezek a kormányon” vezetési alapelvet. A többréteges technológiának és a kormánykeréken elhelyezett, aktív haptikus visszajelzéseket kínáló gomboknak köszönhetően a megjelenített tartalmak kényelmesen és pontosan vezérelhetők.

A NEUE KLASSE modellgenerációban debütáló BMW iDrive járművezérlő technológia egy új központi kijelzőt is tartogat, amelyet jellegzetes BMW-stílusban, intuitív érintés-érzékeny funkcióval álmodtak meg a mérnökök. Az új központi kijelző mátrix-háttérvilágítása minden körülmények között tűéles felbontást, élénk színvilágot és erős kontrasztot garantál.

A jövőbeni BMW iDrive járművezérlő technológiával a 2023-ban bemutatott QuickSelect koncepció is tovább folytatódik. A NEUE KLASSE modellgeneráció képviselőiben dolgozó technológia műszaki alapját egy mélyen integrált szoftverarchitektúra adja és a BMW operációs rendszerek következő generációját futtatja. Az autó intelligens, BMW felhőn keresztül kiépített járműkapcsolati hálózata és a bajor prémiummárka ügyfelének digitális ökoszisztémája együttesen minden korábbinál átfogóbb felhasználói élményt ígér, az ember és autó közötti interakció új dimenzióját hozva el a jelenbe. A NEUE KLASSE modellgeneráció képviselői ezzel egy átfogó digitális élmény színhelyévé válnak.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés