Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A 2024-es Coachella Fesztiválon nemzetközi társalkotók gurították reflektorfénybe a BMW XM modellt

+++ A közösségimédia-sztárok látványos felvételek háttereként gondolták újra a BMW XM magával ragadó karosszériafényezését +++ A hálózatról tölthető nagyteljesítményű modell összetéveszthetetlen egyéniségét a BMW Individual részleg speciális karosszériafényezési megoldásai nyomatékosítják +++ A BMW Group immár hatodik alkalommal állt hivatalos autóipari partnerként a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál mellé +++

G09
·
BMW M modellek
·
XM
·
Lifestyle események
·
BMW Individual
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

+++ A közösségimédia-sztárok látványos felvételek háttereként gondolták újra a BMW XM magával ragadó karosszériafényezését +++ A hálózatról tölthető nagyteljesítményű modell összetéveszthetetlen egyéniségét a BMW Individual részleg speciális karosszériafényezési megoldásai nyomatékosítják +++ A BMW Group immár hatodik alkalommal állt hivatalos autóipari partnerként a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál mellé +++

Színpompás, energiában gazdag és önbizalommal teli: a Kaliforniában megrendezett Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál magával ragadó hangulata és a Coachella-völgy látványos fekvése, illetve építészete a BMW XM egyedülálló formanyelvének bemutatásához is ideális helyszínt biztosított. Dinamikus vonalvezetésével, nagyméretű karosszériafelületeivel, erőteljes arányaival és éles fénytöréseivel a BMW M GmbH első hálózatról tölthető nagyteljesítményű modellje rendíthetetlen jelenlétet és abszolút magabiztosságot sugall. A BMW Individual részleg speciális karosszériafényezési megoldásai ráadásul még inkább előtérbe helyezik a Sports Activity Vehicle lélegzetelállító formanyelvét.

A BMW XM extravagáns kiállását olyan egyedi karosszériafényezési megoldások nyomatékosítják, mint a BMW Individual Sakhir Orange metál, a BMW Individual Le Mans Blue metál, a BMW Individual Anglesey Green metál, a BMW Individual Sepang Bronze metál és a BMW Individual Sao Paulo Yellow akril. E szemet gyönyörködtető, varázslatosan csillogó és lenyűgözően mély árnyalatokkal teli színpaletta dinamikusan ellenpontozza a sivatagi táj és a modern, századközépkori építészet azon kettősét, amely a Coachella-völgy utánozhatatlan atmoszféráját adja.

A társalkotókkal való együttműködés egyedi, érzelmekben gazdag felvételeket garantál

A művészekből, kreatív szakemberekből és sportolókból álló sokszínű, nemzetközi csapat – amelynek Rúrik Gíslason izlandi színész és korábbi profi labdarúgó, Badmómzjay német rapper és Lena Mantler TikTok-világsztár is része volt – a Coachella-völgy egyedi hangulatából és könnyed eleganciájából táplálkozott, hogy inspirálják egymást, iránymutató közösségimédia-tartalmakat készítsenek és új megvilágításba helyezzék a BMW XM modellt. A nemzetközi sztárokhoz a zene, a művészet és a sport világának olyan véleményformálói is csatlakoztak, mint például Jon Batiste, Yusra Mardini, Nemanja Gasic, Chase Hudson, ARTLANTA, Chris Brickley és Gashi.

2024-ben a BMW Group hatodik alkalommal állt hivatalos autóipari partnerként a Coachella Fesztivál mellé. Kultúra iránti elkötelezettsége részeként a bajor prémiumgyártó igyekszik együttműködni a feltörekvő kreatív szakemberekkel és a különböző területek meghatározó véleményvezéreivel, miközben olyan platformokat kínál társalkotóinak, amelyeken maximális hitelesség mellett fejezhetik ki magukat. A Coachella Fesztiválnak a fényképek és a videós alkotások tárlata is szerves része, amely a fesztivál közvetlen környezetében inspirálja a látogatókat.

A Los Angeles városától keletre fekvő Coachella-völgy a zord sivatagi táj és a datolyapálmákkal tarkított, zöld oázisok festői kontrasztjáról ismert. Az elegáns kávézók és bárok mellett a völgy jellegét leginkább a modern, lenyűgöző villák alakítják. Az ikonikus építészet és az érintetlen természet közelsége a fotókhoz és a videókhoz egyaránt páratlanul gyönyörű vásznat kínál, miközben egy olyan progresszív modellnek is tökéletes hátteret teremt, mint a BMW XM.

BMW XM: az elektrifikáció és a nagyteljesítményű luxus sikeres kombinációja

Magabiztos formai megoldásaival, extrém kényelmes utasterével és fejlett plug-in hibrid hajtáslánc-technológiájával a BMW XM a luxus, a kimagasló teljesítmény és az elektrifikáció optimális egységét kínálja. M HYBRID hajtáslánc-technológiája – modellváltozattól függően – egy soros hathengeres vagy egy V8-as benzinmotorral dolgozik együtt. A BMW M Professional adaptív futóművel, az M xDrive intelligens összkerékhajtással és a BMW M sport differenciálművel (mindegyik a modell alapfelszereltségének része) kiegészülve a BMW XM letaglózó nulla-százas gyorsulásokra képes.

Merész stílusjegyeivel a BMW XM az egyedi életstílus elkötelezett támogatója, a modell személyre szabhatóságát pedig a BMW Individual részleg prémium minőségű, speciális karosszériafényezési megoldásai erősítik tovább. A bajor prémiummárka fényező szakemberei mindegyik speciális fényezést rendkívül precíz, külön karosszériafényezési eljárás során, túlnyomó többségében kézzel viszik fel a modellekre, amelyek így lenyűgöző színmélységben és kivételes csillogással ragyognak.

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: https://www.press.bmwgroup.com/hungary

A BMW Group

A BMW, a MINI, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. A BMW Group világszerte több mint 30 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2023-ban a BMW Group több mint 2,55 millió darab gépkocsit és több mint 209 000 darab motorkerékpárt értékesített világszerte. 155,5 milliárd eurós összbevételével a vállalat a 2023-as pénzügyi évben 17,1 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2023. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 154 950 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

X: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés