Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Group Magyarország a luxusmodellekre fókuszál a IX. Balatonfüred Concours d’Elegance idején

A környező országok egyik legnagyobb, klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsált Balatonfüred Concours d’Elegance május 10-12. között immár kilencedik alkalommal tér vissza a festői Tagore sétányra. A várhatóan több mint ötven gyönyörű veterán és youngtimer között idén is lesz számos ritkaság. Az esemény főszponzora a hagyományoknak megfelelően idén is a BMW Group Magyarország.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
·
Vállalati események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 135,4 KB)
  
Photos(1x, 10,47 MB)

A környező országok egyik legnagyobb, klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsált Balatonfüred Concours d’Elegance május 10-12. között immár kilencedik alkalommal tér vissza a festői Tagore sétányra. A várhatóan több mint ötven gyönyörű veterán és youngtimer között idén is lesz számos ritkaság. Az esemény főszponzora a hagyományoknak megfelelően idén is a BMW Group Magyarország.

Évről-évre ötven különleges, gyönyörű veterán- és youngtimer jármű érkezik szerte Európából, hogy részt vehessen a Balatonfüred Concours d’Elegance-on. Az idén május 10–12. között szervezett eseményen újra hét kategóriában versenyeznek a járműcsodák, köztük az esemény legrangosabb Best of Show címéért.

A 2024-es eseményen a klasszikus csodák az autózás és motorozás elmúlt száz évét ölelik majd fel, az 1920-as évektől egészen a 90-es évek végéig, kiegészülve a BMW, MINI és BMW Motorrad újdonságaival. A BMW Group Magyarország idén a BMW luxusautóit állítja majd középpontba, így a Vitorlás téren és a Tagore sétányon megtekinthető lesz a teljesen elektromos BMW i7, a 740d, az X7, az XM és a BMW 8-as Coupé modellje is, valamint egy különleges kéttónusú fényezéssel ellátott limuzin. Itt mutatkozik be a nagyközönségnek a vadonatúj háromajtós MINI Cooper és a MINI Countryman SE ALL4, azaz a legnagyobb tisztán elektromos MINI. A BMW Motorrad pedig széles palettával lesz jelen: a BMW R 1300GS, F900GS, F900GS Adventure, R12, R18 Transcontinental, M100XR, valamint az elektromos CE02 és CE04 modellekkel.

A szabadon látogatható, a FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens/Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) által akkreditált Balatonfüred Concours d‘Elegance seregszemléhez a páratlan szépségű balatonfüredi Tagore sétány biztosítja a különleges miliőt.

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: https://www.press.bmwgroup.com/hungary

 

A BMW Group

A BMW, a MINI, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. A BMW Group világszerte több mint 30 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2023-ban a BMW Group több mint 2,55 millió darab gépkocsit és több mint 209 000 darab motorkerékpárt értékesített világszerte. 155,5 milliárd eurós összbevételével a vállalat a 2023-as pénzügyi évben 17,1 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2023. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 154 950 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

X: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés