Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

ONE WORLD. ONE R 1200 GS. Wie sturen de nieuwe GS over vijf continenten?

BMW schrijft een unieke wedstrijd uit onder GS fans. Via inschrijving op www.bmw-motorrad.nl/gs maken zij kans om deel te nemen aan een wereldreis over vijf continenten met een nieuwe BMW R 1200 GS.

BMW Motorrad
·
R 1200 GS/GS Adventure
·
Sales en Marketing
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(1x, ~625 KB)
  More below article text

 

München/Rijswijk. BMW schrijft een unieke wedstrijd uit onder GS fans. Via inschrijving op de BMW Motorrad website maken zij kans om deel te nemen aan een wereldreis over vijf continenten met een nieuwe BMW R 1200 GS.

Met het debuut van de nieuwe R 1200 GS start BMW Motorrad een nieuw hoofdstuk in de GS legende. Al meer dan 30 jaar staat het BMW GS concept voor puur rijplezier met een hang naar avontuur. De R 1200 GS motoren kunnen worden gebruikt om de meest afgelegen hoeken van onze wereld te ontdekken.

Om de lancering van de nieuwe BMW R 1200 GS te markeren, stuurt het Beierse merk één van deze nieuwe motoren op een wel zeer ongebruikelijke wereldtournee over vijf continenten. De ‘’ONE WORLD. ONE GS’’-tour zal van Nieuw Zeeland, naar Laos (Azië), Botswana en Zuid-Afrika naar New Mexico (VS) en dan terug naar Europa gaan. De nieuwe BMW R 1200 GS wordt daarbij bestuurd door vijf nog te vinden fans.

Een jury van internationale VIP's, die zal worden aangekondigd op de EICMA motorbeurs in Milaan in november, kiest vijf rijders uit de aanvragen die ontvangen zijn in de inschrijfperiode. Deze mensen krijgen dan de mogelijkheid om de nieuwe R 1200 GS als eerste te rijden tijdens één van de vijf delen van de reis. Daarbij kunnen ze een waardevolle herinnering van een unieke ervaring mee naar huis nemen.

Aanvragen kunnen worden ingestuurd vanaf de wereldpremière op de INTERMOT op 2 oktober 2012. De sluitingsdatum voor inzendingen is 30 november 2012. Aanmelden kan via www.bmw-motorrad.nl/gs

Een ding is zeker: Wie ook de vijf gelukkige winnaars zijn, ze kunnen de rit van hun leven verwachten.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen