Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

De nieuwe MINI: vanaf € 18.495,-.

Dit is weer helemaal MINI: een nieuw en ruimer model met hogere prestaties en lagere verbruikscijfers. En meteen keuze uit 7 modellen met slechts 20% bijtelling - benzine en diesel, handgeschakeld en automaat. Dankzij MINI TwinPower Turbo Technology is de CO2-emissie van de nieuwe MINI opnieuw verlaagd - zonder daarbij ook maar iets aan rijplezier in te leveren. Uiteraard met gunstige gevolgen voor het belastingaandeel in de catalogusprijs en de bijtelling.

MINI
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~233,27 KB)
  
Photos(34x, ~245,23 MB)

Rijswijk. Dit is weer helemaal MINI: een nieuw en ruimer model met hogere prestaties en lagere verbruikscijfers. En meteen keuze uit 7 modellen met slechts 20% bijtelling - benzine en diesel, handgeschakeld en automaat. Dankzij MINI TwinPower Turbo Technology is de CO2-emissie van de nieuwe MINI opnieuw verlaagd - zonder daarbij ook maar iets aan rijplezier in te leveren. Uiteraard met gunstige gevolgen voor het belastingaandeel in de catalogusprijs en de bijtelling.

Het designteam van BMW Group onder leiding van de Nederlandse design directeur Adrian van Hooydonk, is er in geslaagd om - binnen de nieuwe lijnvoering - alle stijlkenmerken van MINI te behouden. Bovendien doet een reeks innovatieve rijders-assistentie-systemen zijn intrede in dit segment: van een Head-up display tot Active Cruise Control, Park Assistant en een achteruitrijcamera.

De nieuwe MINI staat per maart 2014 bij de Nederlandse MINI dealers vanaf  €18.495,-. De MINI Cooper waarvan de rijke standaarduitrusting zelfs is uitgebreid met LED-verlichting, heeft een vanafprijs van € 21.495,-. Dat is ruim € 1.000,- minder dan zijn voorganger.

 

MINI One

€         18.495,-

MINI Cooper

€         21.495,-

MINI Cooper S           

€         30.295,-        

MINI One D

€         19.495,-

MINI Cooper D

€         23.995,-

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen