Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Wereldpremière zesdeurs MINI Clubman Concept in Genève.

MINI toont op de komende autoshow van Genève de wereldpremière van de MINI Clubman Concept. Dit studiemodel van de derde generatie MINI is flink groter dan de huidige MINI Clubman. In de lengte groeide hij maar liefst 26 centimeter en in de breedte bijna 17 centimeter. Onveranderd is de iconische uitstraling van dit model dankzij het kenmerkende design.

Designissues, Concepten en Studies
·
MINI
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~326,41 KB)
  
Photos(4x, ~12,63 MB)

Rijswijk. MINI toont op de komende autoshow van Genève de wereldpremière van de MINI Clubman Concept. Dit studiemodel van de derde generatie MINI is flink groter dan de huidige MINI Clubman. In de lengte groeide hij maar liefst 26 centimeter en in de breedte bijna 17 centimeter. Onveranderd is de iconische uitstraling van dit model dankzij het kenmerkende design.

Ondanks zijn flink gegroeide afmetingen (lengte 4.223 mm, breedte 1.844 en hoogte 1.450 mm) heeft MINI het onderscheidende karakter van dit model weten te behouden. De MINI Clubman Concept is direct herkenbaar aan de ronde koplampen, de horizontale dakprofielen en de kenmerkende grille. De nadrukkelijk zichtbare wielkasten en een dubbele dakspoiler versterken het dynamische karakter van het ontwerp.

Gebruiksgemak en meer binnenruimte
Aan de achterkant is de Clubman Concept onmiskenbaar MINI – met dank aan de dubbele deuren. Die verschaffen op een bijzonder makkelijke manier toegang tot de laadruimte. De achterkant kent bovendien een nieuw functioneel detail, een sensor onder de bumper. Door met de voet langs deze sensor te bewegen, opent de gebruiker de achterdeuren.

Door de enorme groeispurt is ook de binnenruimte van de MINI Clubman Concept er flink op vooruit gegaan. Hierdoor hebben de inzittenden voorin meer bewegingsruimte en beschikken de achterpassagiers over extra beenruimte. De achterbank bestaat bovendien uit drie aparte zitplaatsen wat eveneens bijdraagt aan het zitcomfort.

MINI Connected
In het nieuwe interieur heeft MINI luxe materialen toegepast zoals drie verschillende soorten leer, gepatineerd zilver en zwart chroom. Indirecte verlichting zorgt bij rijden in het donker bovendien voor een aangename sfeer.
Met de MINI Clubman Concept tilt MINI de mogelijkheden van MINI Connected naar een nog hoger plan. De functionaliteiten zijn afleesbaar via het MINI-typische, centraal gemonteerde,  20 centimeter ronde scherm en worden ondersteund door een naadloze integratie van de auto in de digitale wereld via de cloud.

Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen