Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI op de 84e Autosalon van Genève.

MINI presenteert de nieuwste generatie modellen op de Autosalon van Genève. Op technisch gebied is elk aspect van de auto’s herzien om de functionaliteit en de prestaties verder te verbeteren. De nieuwste generatie MINI behoudt zijn iconische uitstraling dankzij het kenmerkende design.

Exposities, Autoshows
·
MINI
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~175,79 KB)
  
Photos(13x, ~47,02 MB)

Rijswijk. MINI presenteert de nieuwste generatie modellen op de Autosalon van Genève. Op technisch gebied is elk aspect van de auto’s herzien om de functionaliteit en de prestaties verder te verbeteren. De nieuwste generatie MINI behoudt zijn iconische uitstraling dankzij het kenmerkende design.

Wereldpremière zesdeurs MINI Clubman Concept
MINI toont op de komende autoshow van Genève de wereldpremière van de MINI Clubman Concept. Dit studiemodel van de derde generatie MINI is flink groter dan de huidige MINI Clubman. In de lengte groeide hij maar liefst 26 centimeter en in de breedte bijna 17 centimeter. Onveranderd is de iconische uitstraling van dit model dankzij het kenmerkende design.

MINI One (D)
Twee bijzonder zuinige varianten van de MINI krijgen ook een plek in de spotlights: de MINI One en de MINI One D. Met MINI TwinPower Turbo Technology is de CO2-emissie opnieuw verlaagd - zonder daarbij ook maar iets aan rijplezier in te leveren. Bovendien heeft MINI de auto’s uitgerust met tal van geavanceerde voorzieningen die het hoogwaardige karakter, het comfort en de dynamische rijeigenschappen benadrukken.

Bijgaand de volledige, Engelstalige persinformatie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen