Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Tweede BMW Motorrad Pure&Crafted Festival met Noel Gallagher’s High Flying Birds en Mando Diao op 12 en 13 augustus in station Postbahnhof, Berlijn.

Het Pure&Crafted Festival strijkt opnieuw neer in het excentrieke Postbahnhof in Berlijn – dit keer op 12 en 13 augustus 2016. Opnieuw staat het festival bol van rock met muzikale optredens, een flinke dosis motorfietscultuur en een vleugje New Heritage-lifestyle. Met exclusieve optredens van Noel Gallaghers High Flying Birds en Mando Diao is Pure&Crafted een van de grootste festivals die Berlijn deze zomer te bieden heeft.

Brands
·
BMW Motorrad
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~102,79 KB)
  
Photos(6x, ~22,16 MB)

Related Links.

Het Pure&Crafted Festival strijkt opnieuw neer in het excentrieke Postbahnhof in Berlijn – dit keer op 12 en 13 augustus 2016. Opnieuw staat het festival bol van rock met muzikale optredens, een flinke dosis motorfietscultuur en een vleugje New Heritage-lifestyle. Met exclusieve optredens van Noel Gallaghers High Flying Birds en Mando Diao is Pure&Crafted een van de grootste festivals die Berlijn deze zomer te bieden heeft.

Ook dit jaar zal het programma vol activiteiten op het voormalige treinstation Postbahnhof, gelegen tussen het Ostbahnhof en de rivier Spree, niet alleen liefhebbers van gitaarmuziek en motorfietsen enthousiast maken.

Met de onovertroffen stem van Noel Gallagher en zijn legendarische gitaarriffs is Noel Gallagher’s High Flying Birds ongetwijfeld de hoofdact van het Pure&Crafted Festival. Zijn optreden biedt nummers van zijn nieuwe solo-album Chasing Yesterday en een selectie Oasis-klassiekers. Op het hoofdpodium schittert ook de Zweedse band Mando Diao die zeer bedreven kan switchen tussen ruige garage rock riffs en gepolijste pop met songs als Dance with Somebody en Black Saturday.

De dit jaar geboekte rockers van Band of Skulls uit Southampton zijn ook een publiekstrekker met hun groteske, galmende larger-than-life sound. Verder zijn er optredens van Treetop Flyers, The King Blues en Frank Carter & The Rattlesnakes.
Abby, Tim Vantol, Slaves, Smile And Burn, Otherkin en PINS maken de line-up compleet.

Custom bike scene
Het Pure&Crafted Festival is meer dan een muziekfestival. Net als vorig jaar is de custom bike scene ruim vertegenwoordigd, wat laat zien dat motorfietscultuur en muziek uitstekend samengaan.

De Wheels Area is een openluchtwerkplaats waar bezoekers custom designers en kunstenaars aan het werk kunnen zien. Talrijke custom bedrijven presenteren hun creaties en producten. De legendarische Motodrome is andermaal een vast element van het festival.

De kers op de taart van het Pure&Crafted Festival is zonder meer de enerverende hands-on New Heritage-cultuur. De General Store, in het Postbahnhof, is de plek voor iedereen die van stijlvolle mode en lifestyle-producten houdt, en van exquise street cuisine en verrukkelijke drankjes.

Festivaltickets zijn verkrijgbaar voor € 59,- in de voorverkoop. Aan de kassa is de prijs van de dagtickets op vrijdag € 29,- en op zaterdag € 39,-. Tickets zijn te bestellen via www.pureandcrafted.com/tickets.

Programma

Vrijdag
Mando Diao | Band Of Skulls | The King Blues | Tim Vantol

Zaterdag
Noel Gallagher’s High Flying Birds | Frank Carter & The Rattlesnakes | Abby | Smile And Burn | PINS | Treetop Flyers | Otherkin | Special Guests

Meer informatie over het festival en de artiesten:

www.bmw-motorrad.com/pureandcrafted

Website: www.pureandcrafted.com

Facebook: www.facebook.com/pureandcrafted

Twitter: www.twitter.com/pureandcrafted

Instagram: www.instagram.com/pureandcrafted

#pureandcrafted

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen