Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI ‘Occasion van het Jaar 2016’

MINI is uitgeroepen tot het populairste automerk op de occasionmarkt en heeft daarvoor de ‘Occasion van het Jaar 2016’-award gekregen. De prijs werd op 21 april uitgereikt tijdens het evenement Driving Business Remarketing, een initiatief van Automobiel Management.

MINI
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,7 KB)

MINI is uitgeroepen tot het populairste automerk op de occasionmarkt en heeft daarvoor de ‘Occasion van het Jaar 2016’-award gekregen. De prijs werd op 21 april uitgereikt tijdens het evenement Driving Business Remarketing, een initiatief van Automobiel Management.

Naast de prestigieuze prijzen Zakenauto en Bestelauto van het Jaar, reikte Automobiel Management voor het eerst een prijs uit aan de Occasion van het Jaar. Op basis van cijfers van VWE, Marktplaats, Macadam en BCA is onder andere gekeken naar het marktaandeel, verkopen, advertenties, restwaarde en het aantal keren dat een auto van een merk is bekeken. Aan de hand van negen criteria stelde diverse experts uit de remarketingwereld een lijst met 25 genomineerden samen. MINI is daarbij het populairste automerk. De prijs vormt volgens de jury ook een uitstekende afspiegeling van de marktverhoudingen. “MINI laat zien dat een tijdloos model met een goede reputatie een grote schare belangstellenden trekt”, beargumenteert Peter Brouwer, hoofdredacteur van Automobiel Management, de overwinning van MINI. “De cijfers laten zien hoezeer het merk in trek is. Daarnaast leunt het merk op een uitstekend en betrouwbaar dealernetwerk, wat MINI tot de winnaar maakt van de verkiezing Occasion van het Jaar 2016.”

MINI NEXT. Zo goed als nieuw.
De 26 officiële MINI dealers bieden onder het label MINI Next een uitgebreid aanbod occasions aan. Het MINI NEXT label heeft vele voordelen, zoals een
360°-keuring (controle van alle slijtageonderdelen zoals remmen, banden etc.) en een goed gedocumenteerd serviceverleden. Naast het aanbod bij de dealers, kan op de reeds gelanceerde, vernieuwde website MINI.nl eenvoudig gezocht worden naar een gebruikte MINI met het garantielabel MINI NEXT. Deze occasions krijgen twee jaar garantie zonder kilometerbeperking.

 

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen