Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Vernieuwde BMW Motorrad Quest 2016 gaat van start. Vijf maanden lang, tientallen prijzen en een spectaculaire hoofdprijs.

In 2015 organiseerde BMW voor het eerst de BMW Motorrad Quest, een speurtocht door Nederland om motorrijders te stimuleren eropuit te gaan. Het BMW Motorrad motto ‘Make Life a Ride’ wordt hiermee heel concreet en het geldt voor álle motorrijders. Iedereen, ook rijders van andere merken, mogen immers meedoen. Dit jaar heeft de BMW Motorrad Quest een nieuwe opzet. Nu zijn er maar liefst vijf speurtochten, vanaf mei elke maand één.

BMW Motorrad
·
Brands
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~119,09 KB)
  
Photos(1x, ~6,39 MB)

In 2015 organiseerde BMW voor het eerst de BMW Motorrad Quest, een speurtocht door Nederland om motorrijders te stimuleren eropuit te gaan. Het BMW Motorrad motto ‘Make Life a Ride’ wordt hiermee heel concreet en het geldt voor álle motorrijders. Iedereen, ook rijders van andere merken, mogen immers meedoen. Vorig jaar was de Quest een eendaags evenement, waarbij men naar vijf sleutels moest zoeken die door heel het land waren verstopt. Dit jaar heeft de BMW Motorrad Quest een nieuwe opzet. Nu zijn er maar liefst vijf speurtochten, vanaf mei elke maand één.

Inschrijving van mei tot en met september.
Inschrijven kan van mei tot en met september 2016. Heb je je eenmaal ingeschreven, dan kun je elke maand deelnemen, maar je kunt ook beslissen maar twee of drie keer mee te doen, hoewel de kans op de hoofdprijs daarmee wel sterk terugloopt. Elke eerste dag van de maand wordt een nieuwe route bekend gemaakt op www.bmw-motorrad.nl/quest en heb je je ingeschreven dan krijg je automatisch een notificatie via e-mail. De route en de aanwijzingen zijn de gehele maand te downloaden.

De speurtochten zijn door heel Nederland uitgezet. Je rijdt via een eigen gekozen weg naar beginpunt A, dan begint de Quest-route waarop je letters moet verzamelen en een foto moet maken. Waar de letters te vinden zijn, wordt aangegeven via cryptische omschrijvingen die in de route vermeld staan.

Elke maand acht winnaars.
Na inschrijving ontvang je een eigen inlog. Hiermee krijg je toegang tot je eigen profiel, waar je de oplossingen kunt ingeven en de foto’s kunt uploaden. Je hebt een maand lang de tijd om de route van die maand te rijden en de letters te vinden, je kiest er zelf een mooie dag voor uit – en let op: aan het einde van de maand verdwijnt de download en kun je de oplossing niet meer indienen. Voor elke juiste letter en foto die is gemaakt tijdens de route (maximaal een foto per deelnemer per route), ontvang je een punt.

Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen: élke maand een nieuwe BMW helm, motorlaarzen, handschoenen of items uit de BMW Style collectie. Na elke speurtocht vallen er gegarandeerd acht deelnemers in de prijzen. Elke maand worden de winnaars via de website en Facebook ( www.facebook.com/bmwmotorrad.nederland) bekend gemaakt. Een medewerker van BMW Motorrad neemt bovendien persoonlijk contact op met de winnaars. Aan het eind van het seizoen wordt er ook nog een hoofdprijs weggegeven.

Naar de BMW fabriek in Berlijn.
De hoofdprijs is een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de BMW fabriek in Berlijn op een BMW motorfiets naar keuze. Daar kun je met eigen ogen zien met hoeveel liefde en vakmanschap er bij BMW motorfietsen worden gebouwd. Deelnemers met de meeste punten (goede antwoorden en ingeleverde foto’s), die van alle gevonden letters de juiste eindoplossing bedenken, maken kans op deze prachtige trip. Dus rijd je alle vijf de speurtochten, dan vergroot je je kans op de hoofdprijs.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen