Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

De nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure.

Bij de nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure heeft BMW Motorrad verbeterde functionaliteit toegevoegd aan elk eigen authentieke karakter. De GS modellen van de BMW F Serie staan voor zorgeloos motorrijden en sportieve dynamiek op de verharde weg, gecombineerd met verbazingwekkend goede offroad-capaciteiten. Voor modeljaar 2017 heeft BMW Motorrad de kwaliteiten van deze middenklasse enduro naar een nog hoger niveau gebracht.

BMW Motorrad
·
F-serie
·
F 700 GS / F 800 GS
·
F 800 GS Adventure
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~603,44 KB)
  
Photos(139x, ~655,06 MB)

Bij de nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure heeft BMW Motorrad verbeterde functionaliteit toegevoegd aan het eigen authentieke karakter van de motorfietsen. De GS modellen van de BMW F Serie staan voor zorgeloos motorrijden en sportieve dynamiek op de verharde weg, gecombineerd met verbazingwekkend goede offroad-capaciteiten. Voor modeljaar 2017 heeft BMW Motorrad de kwaliteiten van deze middenklasse enduro naar een nog hoger niveau gebracht. Alle drie de modellen zijn per direct te bestellen voor ongewijzigde prijzen:

BMW F 700 GS                    € 10.300,-

BMW F 800 GS                    € 12.800,-

BMW F 800 GS Adventure  € 14.150,-


De nieuwe BMW F 700 GS is vooral bedoeld voor motorrijders die wel van de look en feel van een enduro houden, maar die niet per se offroad willen. De sterke punten van deze machine zijn een lagere zithoogte, meer allround gerichte gebruiksmogelijkheden en ruimschoots voldoende power, samen met een zeer gunstig brandstofverbruik en geschiktheid voor alledaags gebruik.

De nieuwe BMW F 800 GS combineert on- en offroad mogelijkheden op een wijze die uniek is binnen zijn klasse. De op dit model gebaseerde BMW F 800 GS Adventure is een ware globetrotter. Deze versie is ontworpen voor reislustige enduro-liefhebbers, die ook onverharde wegen in de meest afgelegen uithoeken van de planeet niet schuwen.


Nieuw ontworpen uitlaat en emissie voldoet aan Euro 4.
Het motorblok van 798 cc is voor modeljaar 2017 aangepast om te voldoen aan de Euro 4-emissienorm. Het enige visuele kenmerk hiervan is de opnieuw ontworpen uitlaatdemper van roestvrijstaal. Ook de optionele HP sportuitlaat van Akrapovič is van een nieuw ontwerp.

E-Gas ride-by-wire systeem en rijmodi: “Rain”, “Road”, “Enduro” en “Enduro Pro”.
Het ride-by-wire systeem werkt met een sensor bij de gashendel voor de aansturing van het motormanagementsysteem en daarmee de stand van de gasklep. Het levert een verfijnde controle en verbeterde gasreactie op. De rijmodi “Rain” en “Road” zijn nu standaard. “Enduro” en “Enduro Pro” zijn af fabriek optioneel (F 800 GS / F 800 GS Adventure alleen) – ontwikkeld om intensief offroad rijden te verlichten.

Instrumentarium met nieuwe tellers en nog meer informatie.
De nieuwe BMW F 700 GS, F 800 GS en F 800 GS Adventure hebben nieuw gevormde tellers, die beter afleesbaar zijn. Een extra Malfunction Indicator Light (MIL) geeft aan of de emissie voldoet aan de Euro 4-norm en de display in het instrumentarium is uitgebreid met informatie over de gekozen rijmodus.

Dynamische kleuren en styling brengen karakter nog meer tot uiting.
De kracht en distinctie komen sterk uit de verf met de drie nieuwe kleur- en stijlcombinaties voor de BMW F 700 GS en F 800 GS. Daarnaast zijn er nog twee extra lakkleuren voor de BMW F 800 GS Adventure, die bovendien voorzien is van een nieuwe gegalvaniseerde radiateurafwerking, een nieuwe cover voor de luchtinlaat en van een nieuwe contactslotbehuizing.

Een overzicht van de highlights:

  • Aanpassing om te voldoen aan de Euro 4-emissienormen.
  • Nieuw ontworpen einddemper van de uitlaat en van de optionele HP sportdemper van Akrapovič.
  • Volledig E-Gas ride-by-wire systeem voor betere respons en controle.
  • Rijmodi “Rain” en “Road” standaard. Rijmodi “Enduro” en “Enduro Pro” (alleen F 800 GS / F 800 GS Adventure) af fabriek als optie.
  • Instrumentatrium met nieuwe tellers, MIL indicatielamp en rijmodi-display.
  • Dynamische kleur- en stijlcombinaties.
  • Reflectoren op de voorvorkpoten.


Het volledige persbericht kunt u als PDF downloaden. Gedetailleerde technische info vindt u in het Engelse en Duitse persbericht, eveneens als PDF te downloaden.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen