Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad Quest 2016: route en prijzen voor juli. Route door Groningen/Friesland/Drenthe.

Op www.bmw-motorrad.nl/quest staat de route voor juli klaar en deze is de gehele maand te downloaden. Op de officiële website vind je bovendien welke stoere prijzen deze maand te winnen zijn, waaronder een BMW helm EVO 6 Brilliant white ter waarde van € 495,- en een paar BMW laarzen Pro Touring ter waarde van € 299,-.

BMW Motorrad
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
·
Sport
·
Brands
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~114,32 KB)
  
Photos(1x, ~6,39 MB)

De BMW Motorrad Quest heeft dit jaar maar liefst vijf speurtochten, vanaf mei elke maand één. Aan het begin van de maand wordt telkens de route voor de nieuwe speurtocht bekend gemaakt. Op www.bmw-motorrad.nl/quest staat nu de route voor juli klaar en deze is de gehele maand te downloaden. Op de officiële website vind je bovendien welke stoere prijzen deze maand te winnen zijn, waaronder een BMW helm EVO 6 Brilliant white ter waarde van € 495,- en een paar BMW laarzen Pro Touring ter waarde van € 299,-.

BMW Motorrad wenst alle speurders heel veel rijplezier en succes toe!

De Motorrad Quest 2016
De Motorrad Quest wordt georganiseerd door BMW Motorrad Nederland en heeft als doel motorrijders te stimuleren eropuit te gaan. Het BMW Motorrad motto ‘Make Life a Ride’ wordt hiermee heel concreet en het geldt voor álle motorrijders. Iedereen, ook rijders van andere merken, mogen immers meedoen. Inschrijven kan tot en met september 2016. Heb je je eenmaal ingeschreven, dan kun je elke maand deelnemen, maar je kunt ook beslissen maar twee of drie keer mee te doen, maar hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs.

De speurtochten zijn door heel Nederland uitgezet. Je rijdt via een eigen gekozen weg naar beginpunt A, dan begint de Quest-route waarop je letters moet verzamelen en een foto moet maken. Waar de letters te vinden zijn, wordt aangegeven via cryptische omschrijvingen die in de route vermeldt staan.

Elke maand worden acht winnaars bekend gemaakt via de website en Facebook ( www.facebook.com/bmwmotorrad.nederland). Een medewerker van BMW Motorrad neemt contact op met de winnaars. Aan het eind van het seizoen wordt er ook nog een hoofdprijs weggegeven: een compleet verzorgde reis voor twee personen naar de BMW fabriek in Berlijn op een BMW motorfiets naar keuze.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen