Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad Rider Equipment – collectie 2017.

BMW Motorrad presenteert de nieuwe kledingcollectie voor 2017. De BMW Motorrad Rider Equipment biedt een aantal nieuwe artikelen, die zijn toegesneden op de laatste trends en – veiligheid voor alles – zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van persoonlijke bescherming. Daarnaast zijn enkele populaire en al langer gevoerde artikelen in de kledingcollectie voor 2017 verbeterd.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Rijdersuitrusting
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~320,7 KB)
  
Photos(144x, ~373,68 MB)

BMW Motorrad presenteert de nieuwe kledingcollectie voor 2017. De BMW Motorrad Rider Equipment biedt een aantal nieuwe artikelen, die zijn toegesneden op de laatste trends en – veiligheid voor alles – zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van persoonlijke bescherming. Daarnaast zijn enkele populaire en al langer gevoerde artikelen in de kledingcollectie voor 2017 verbeterd.

Met de Systeemhelm 7 Carbon presenteert BMW Motorrad zijn nieuwste systeemhelm die in no time en zonder gebruik van gereedschap kan worden omgeturnd in een jethelm. Deze nieuwe helm is toonaangevend op het gebied van veiligheid, gebruiksgemak en aerodynamica. Bovendien heeft BMW Motorrad een BMW Communicatiesysteem ontworpen dat naadloos in deze helm past. Zo biedt de Systeemhelm 7 Carbon slimme technologie die het rijden veiliger en comfortabeler maakt.

Het volledig nieuw ontworpen EnduroGuard motorpak is een professioneel enduro-pak gemaakt van speciale materialen. BMW Motorrad heeft in samenwerking met Schoeller Textil het hoogwaardige materiaal Dynatex ontwikkeld. Dankzij de toepassing van ceraspace – extreem harde keramische deeltjes die in een polymeer mix worden toegepast – is een pak gecreëerd dat een ongeëvenaarde bescherming biedt. De speciale ceraspace coating is eveneens toegepast in de EnduroGoard handschoenen. Ze passen qua veiligheid en uiterlijk perfect bij het pak.

Het Jack Street AIR Dry en het Jack StreetGuard AIR vormen een revolutionaire combinatie. Ze zijn voorzien van een geïntegreerd airbag-systeem. Beide jacks zijn ontwikkeld in samenwerking met Alpinestars. De airbagtechnologie reageert razendsnel in geval van een ongeval en dat zonder enige verbinding met de motor. Binnen 85 milleseconden bieden de jacks hun maximale bescherming.

Onder de zeven nieuwe jacks die BMW Motorrad in de collectie voor 2017 aanbiedt zit ook het Ride quilted jack. Dit gewatteerde jack, dat met PrimaLoft is gevuld, is ook te dragen onder andere jacks van BMW Motorrad, zodat motorrijders in geval van regen en/of koude kunnen genieten van extra comfort.

Vele producten in de nieuwe collectie zijn speciaal ontwikkeld voor de groeiende schare fans van het Sport, Roadster en Heritage segment. Voorbeelden hiervan zijn het DarkNite premium pak en de robuuste jacks DoubleR en BlackLeather evenals de Ride Kevlar jeans.

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen