Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Vandaag heeft minister-president Mark Rutte bij VDL Nedcar officieel het startsein gegeven voor de productie van de MINI Countryman.

Vandaag heeft minister-president Mark Rutte bij VDL Nedcar te Born officieel het startsein gegeven voor de productie van de MINI Countryman. Dit is inmiddels het derde MINI model dat in Limburg wordt geproduceerd in opdracht van BMW Group.

MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63,38 KB)
  
Photos(4x, ~24,62 MB)

Vandaag heeft minister-president Mark Rutte bij VDL Nedcar te Born officieel het startsein gegeven voor de productie van de MINI Countryman. Dit is inmiddels het derde MINI model dat in Limburg wordt geproduceerd in opdracht van BMW Group. De premier heeft samen met Dr. Andreas Wendt, Senior Vice President en Head of Plant Regensburg van BMW Group, Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep, en Joost Govaarts, directeur VDL Nedcar, de eerste MINI Countryman gesigneerd ten overstaan van de medewerkers van de eindassemblage. Net als de MINI Cabrio is ook de MINI Countryman een model dat exclusief bij VDL Nedcar geproduceerd wordt.

Ter gelegenheid van de productiestart van de MINI Countryman ontving Wim van der Leegte minister-president Mark Rutte bij VDL Nedcar. Voor de premier was dit een mooi moment om kennis te maken met het bedrijf. Hij werd rondgeleid door de fabriek en kreeg de mogelijkheid om met medewerkers te praten. Vervolgens was hij getuige van de eerste MINI Countryman die van de band rolde, tevens de auto die hij kon signeren. Daarna kregen alle medewerkers van de fabriek de pen in handen om de auto te ondertekenen. De auto zal een plek krijgen in de ontvangstruimte van VDL Nedcar.

MINI introduceert met de nieuwe generatie MINI Countryman zijn grootste en meest veelzijdige model ooit in de 57-jarige merkgeschiedenis. De auto is compleet nieuw ontwikkeld en zet grote stappen op het gebied van ruimte, functionaliteit, stijl en kwaliteit. De nieuwe MINI Countryman versterkt de positie van MINI in het compacte premiumsegment en wordt voor alle landen exclusief gebouwd bij VDL Nedcar in Born (Limburg). De nieuwe MINI Countryman beleeft zijn wereldpremière tijdens de Los Angeles Auto Show op 18 november 2016. Deze nieuwe SUV van MINI staat vanaf 11 februari 2017 bij de Nederlandse MINI dealers en is leverbaar vanaf € 29.900.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen