Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW en Allego bieden als eerste een totaaloplossing voor een duurzaam wagenpark. Elektrische auto’s, laadinfrastructuur en services in één keer geleverd.

Allego en BMW hebben een overeenkomst getekend om ondernemingen in Nederland een complete oplossing te bieden voor het verduurzamen van hun wagenpark. Steeds meer ondernemingen willen duurzame mobiliteit, maar zij missen vaak een totaaloplossing waarmee elektrische auto’s, laadinfrastructuur en services in één keer geleverd worden. BMW en Allego zijn de eerste in Nederland die dit totaalpakket aanbieden.

Technologie
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
·
BMW i
·
Brands
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,02 KB)
  
Photos(5x, ~22,36 MB)

Allego en BMW hebben een overeenkomst getekend om ondernemingen in Nederland een complete oplossing te bieden voor het verduurzamen van hun wagenpark. Steeds meer ondernemingen willen duurzame mobiliteit, maar zij missen vaak een totaaloplossing waarmee elektrische auto’s, laadinfrastructuur en services in één keer geleverd worden. BMW en Allego zijn de eerste in Nederland die dit totaalpakket aanbieden.

Door samenwerking een simpele en complete oplossing.
Elektrisch rijden is voor veel ondernemingen een volwaardige alternatief geworden. In deze samenwerking levert BMW de elektrische auto’s en verzorgt Allego de laadinfrastructuur en -services. Voor organisaties betekent dit een alles-in-één-oplossing waarmee ze direct en eenvoudiger een grote stap kunnen zetten in het verduurzamen van hun wagenpark en hun locaties. Allego biedt flexibele en schaalbare oplossingen. Zo kan er één laadpaal geplaatst worden of een heel laadplein met een onbeperkt aantal sockets – een zogenaamd ‘ChargingPlaza’, gebaseerd op basis van slim en centraal powermanagement. Dit laadplein is bovendien schaalbaar en kan meegroeien met het elektrische wagenpark.

Allego en BMW zorgen voor eenvoud in het aanvragen, beheren en monitoren van de elektrische auto’s en laadinfrastructuur. Met online tools krijgen de ondernemingen inzicht in de laadpatronen van hun wagenpark. Daarnaast zijn de slimme oplossingen op elkaar afgestemd, zo kunnen de laders van Allego met verschillende vermogens laden, passend bij het type auto. De producten en oplossingen van zowel Allego als BMW zijn betrouwbaar en bewezen. Door slimme keuzes te maken kan een onderneming de ‘total cost of ownership’ goed inzichtelijk krijgen.

Geïntegreerde oplossingen hebben de toekomst.
“Bij Allego merken we steeds vaker dat ondernemers een totaaloplossing willen, zodat ze gemakkelijk en snel een elektrisch wagenpark kunnen realiseren,” aldus Anja van Niersen, CEO van Allego. “Aangezien we in Duitsland al langer samenwerken met BMW, was dit een verdere logische stap in onze samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we in de toekomst samen met BMW nog meer innovatieve oplossingen kunnen bieden.”

“Elektrisch rijden willen we veel makkelijker en toegankelijker maken voor grotere én kleinere organisaties en daarin zetten we nu samen met Allego een grote stap door een totaaloplossing te bieden. We zijn er daarnaast van overtuigd dat we met deze samenwerking ook het werk van fleet- en facilitymanagers flink vereenvoudigen. Daarmee verkleinen we de drempel voor bedrijven naar electrificatie”, aldus Anne Brons, Sales Director BMW Group Nederland.

Over Allego.
Allego realiseert en beheert laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer, inclusief bijbehorende services. Allego biedt oplossingen aan die betrouwbaar, betaalbaar, voor iedereen toegankelijk en flexibel zijn. Door gebruiksvriendelijke laadlocaties binnen Europa te creëren kunnen klanten rekenen op een betrouwbare, kosteneffectieve en slimme laadoplossing. Allego wil dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden, eenvoudig en betaalbaar. De wensen van e-rijders en andere eindgebruikers vormen de basis van haar oplossingen. Kijk voor meer informatie op: www.allego.eu of volg Allego op Twitter voor regelmatige updates: @AllegoCharging.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen