Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Zaterdag 11 maart seizoenstart bij de BMW Motorrad dealers.

Op zaterdag 11 maart start het motorseizoen weer bij BMW Motorrad dealers door het hele land. Naar goede traditie nodigt BMW Motorrad alle motorrijders uit om die dag een bezoek te brengen aan de BMW Motorrad dealer. Daar worden vele, uiteenlopende activiteiten georganiseerd en de nieuwe BMW R 1200 GS, BMW R nineT Racer en BMW R nineT Pure staan voor het eerst in de showroom.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,41 KB)
  
Photos(1x, ~13,15 MB)

Op zaterdag 11 maart start het motorseizoen weer bij BMW Motorrad dealers door het hele land. Naar goede traditie nodigt BMW Motorrad alle motorrijders uit om die dag een bezoek te brengen aan de BMW Motorrad dealer. Daar staan dit jaar de nieuwe BMW R 1200 GS, de BMW R nineT Racer en de BMW R nineT Pure voor het eerst in de showroom.

De nieuwe BMW R 1200 GS.
De BMW R 1200 GS toont zich nog veelzijdiger dan voorheen en kan schermen met een ongekende combinatie van eigenschappen: van dynamische prestaties en comfort tot terreincapaciteiten. Dit is te danken aan specifieke verbeteringen, talloze nieuwigheden en vooral een sterk uitgebreid programma van optionele uitrusting en accessoires. Zo kunnen kopers het uiterlijk en de uitrusting van hun BMW GS voor het eerst ook afstemmen op het gebruik door middel van de stijlvarianten 'Rallye' en 'Exclusive'.

De nieuwe BMW R nineT Racer & R nineT Pure.
Beide modellen zijn ontworpen naar aanleiding van de overweldigende reacties op de R nineT en R nineT Scrambler. De BMW R nineT Racer & R nineT Pure kenmerken zich door hun klassieke looks met hoogwaardige details en dynamische prestaties. De Racer herinnert aan de populaire sportmotoren en de Pure aan de minimalistisch vormgegeven roadsters uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw.

Activiteiten bij de BMW Motorrad dealers.
Bovendien hebben diverse dealers ter gelegenheid van de seizoenstart (naast de introductie van de drie nieuwe modellen) uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan Speeddaten met diverse BMW Motorrad modellen, gratis motorchecks in de werkplaats, muzikale optredens, bandenplak workshops, een navigatie spreekuur, toertochten, (her)opstaplessen en presentaties. Dit alles onder het genot van heerlijke catering.

Een volledig overzicht vindt u hier. Voor meer informatie over een bepaalde activiteit, kunt u contact opnemen met de betreffende BMW Motorrad dealer.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen