Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI Lifestyle Collection: producten voor reizen en avontuurlijke outdoor-activiteiten.

De MINI Lifestyle Collection geeft met meer dan vijftig artikelen - zoals hoogwaardige kleding, robuuste tassen, stevige koffers, handige zaken voor dagelijks gebruik - vorm aan MINI’s identiteit. Items die opvallen door een heel eigen uitstraling en een tijdloze, kenmerkende strakke vormgeving en door materialen van de hoogste kwaliteit. Slimme producten voor reizen en outdoor-activiteiten maken eveneens onderdeel uit van de MINI Lifestyle Collection.

Lifestyle
·
Lifestyle Producten
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~192,85 KB)
  
Photos(70x, ~134,21 MB)

Related Links.

De MINI Lifestyle Collection geeft met meer dan vijftig artikelen - zoals hoogwaardige kleding, robuuste tassen, stevige koffers, handige zaken voor dagelijks gebruik - vorm aan MINI’s identiteit. Items die opvallen door een heel eigen uitstraling en een tijdloze, kenmerkende strakke vormgeving en door materialen van de hoogste kwaliteit. Slimme producten voor reizen en outdoor-activiteiten maken eveneens onderdeel uit van de MINI Lifestyle Collection.

MINI tassen en bagagesets: belangrijkste items veilig opgeborgen.
De MINI Lifestyle Collection biedt voor tal van activiteiten passende en vooral stijlvolle tassen en koffers. Alle items blinken uit in uitstekende functionaliteit, doordachte details en typerend MINI-design. Tassen zijn voorzien van praktische opbergvakken en de koffers hebben een hoogwaardige binnenbekleding. De flexibele opbergmogelijkheden garanderen goed en veilig vervoer. Het ontwerp van ieder product valt op door contrasterende vormen, kleuren en materialen. Een van de highlights van de nieuwe MINI Lifestyle Collection is de manier waarop MINI speelt met opvallende kleurencombinaties, beter bekend als MINI ‘colour block’. In dit geval gaat het om Aqua en Lemon-schaduwaccenten in combinatie met hoofdkleuren als Black, White en Grey.

De MINI Wallet Colour Block (€ 39,00), MINI Pouch Small Colour Block en praktische MINI Shopper Colour Block (€ 25,00) zijn ideaal voor shoppen. Terwijl apparaten zoals laptops en tablets goed beschermd en in stijl opgeborgen kunnen worden in de MINI Laptop Bag Canvas Mix (€ 49,00) of de MINI Tablet Cover Colour Block (€ 29,00).

De stijlvolle MINI Overnight Bag Canvas Mix (€ 95,00), MINI Duffle Bag Colour Block (€ 65,00) en MINI Backpack (€ 79,00) zijn ontworpen voor de kortere trips. Canvasmaterialen geven de tassen een robuuste en water- en vuilafstotende finish. In het vliegtuig komen de MINI Trolley (€ 195,00) en MINI Cabin Trolley (€ 170,00) uitstekend van pas. De trolleys zijn gemaakt van hoogwaardige, harde en duurzame schalen en voorzien van een handige pull-out hendel en stille wielen. Een ritssluiting met ingebouwd TSA-slot biedt geruststelling en uitstekende beveiliging. Binnenin hebben de trolleys praktische opbergcompartimenten, elastische straps met een magnetische Fidlock-gesp, een in twee richtingen afsluitbare rits en een uitneembare ritstas voor het opbergen van de belangrijkste items.

MINI FindMate – een handige kleine hulp.
De MINI FindMate (€ 39,00) voorkomt dat de gebruiker items of bagage verliest of vergeet mee te nemen. Het is een handige Bluetooth tag, die aan ieder gewenst voorwerp, zoals een tas, een koffer, sleutelbos of rugzak kan worden bevestigd. Zodra de gebruiker buiten een bepaald bereik van de tag komt, stuurt de MINI Connected app een bericht. Via de MINI Connected app kan de gebruiker de tag traceren dankzij een duidelijk geluidsignaal. Als de MINI FindMate buiten het Bluetooth bereik is, is het mogelijk de laatste locatie op te vragen waar er nog verbinding was. De GPS-positie van de MINI FindMate kan bovendien verzonden worden naar het navigatiesysteem van de auto. De gebruiker kan tot 6 MINI FindMates tegelijkertijd aansluiten op de MINI Connected app. Registratie van de MINI Connected app is noodzakelijk om gebruik te maken van de MINI FindMate.

Praktische kleding en slimme accessoires bieden optimaal MINI-gevoel onder alle weersomstandigheden.
De uiterst veelzijdige MINI Jacket Women’s With BackPack (€ 130,00) en MINI Jacket Men’s With Backpack (€ 130,00) zijn gewapend tegen slecht weer. Dankzij de windbescherming en waterafstotende materiaal, met het MINI Wing Logo geprint op de linkerarm, vormen deze jassen de perfecte outfit voor elke outdoor-activiteit. Elastische treksluitingen onderaan en rond de capuchon zorgen ervoor dat de jas altijd perfect sluit. De jassen zijn eenvoudig op te bergen in een ultralichte rugzak met handige en snelle treksluitingen. De compacte MINI Umbrella Foldable Signet (€ 35,00) biedt optimale bescherming in de regen en in de zon zijn de stijlvolle MINI Cap Signet (€ 25,00) en MINI Cap Wing Logo Flat Peak (€ 35,00) een prima aanvulling.

Diverse accessoires in de MINI Lifestyle Collection zijn zeer bruikbaar voor avontuurlijke outdoor-activiteiten. De MINI Blanket Signet (€ 69,00) met waterstotende onderzijde vormt een perfecte ondergrond voor picknicks. De MINI Bluetooth Speaker (€ 49,00) schept daarbij de juiste sfeer, terwijl de MINI Travel Flask (€ 25,00) en MINI Travel Mug (€ 19,00) drankjes door hun isolerende eigenschappen op de perfecte drinktemperatuur houden. Met de handige MINI Key Ring Multi-Use (€ 19,00), gemaakt van geborsteld roestvrijstaal, is elke fles moeiteloos te openen dankzij een geïntegreerde flessenopener.

De MINI Lifestyle Collection is verkrijgbaar via www.shop.mini.com en bij de MINI-dealer.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen