Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI Nederland en Team Sunweb zetten samenwerking voort.

MINI Nederland zet de sponsoring van Team Sunweb voort. Tot eind 2019 blijft MINI de officiële voertuigpartner van het succesvolle WorldTour-wielerteam. MINI Nederland is al sinds 2016 de officiële voertuigsponsor van zowel het vrouwen- als het mannenteam van Team Sunweb. Het wielerteam boekt succes na succes.

Sport
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~86,41 KB)
  
Photos(8x, ~30,99 MB)

MINI Nederland zet de sponsoring van Team Sunweb voort. Tot eind 2019 blijft MINI de officiële voertuigpartner van het succesvolle WorldTour-wielerteam.

MINI Nederland is al sinds 2016 de officiële voertuigsponsor van zowel het vrouwen- als het mannenteam van Team Sunweb. Het wielerteam boekt succes na succes. Tom Dumoulin won dit jaar de Giro d’Italia (én twee etappes) en zeer onlangs pakten Warren Barguil en Michael Matthews (twee keer) de etappewinst in de Tour de France. Naast winst in vier Tour-etappes won Team Sunweb ook de bolletjestrui (Barguil) en de groene trui (Matthews).

Bart Verhoef, Head of MINI Nederland, zegt over de samenwerking: “We zijn trots dat de Team Sunweb-MINI’s een belangrijke plaats hebben in het WorldTour-circus. We zijn ook blij dat we de samenwerking met Team Sunweb kunnen voortzetten. Het is inspirerend om partner te zijn van zo’n gedreven organisatie als Team Sunweb, dat voortdurend gefocust is op het verbeteren van het gehele team.”

Iwan Spekenbrink, CEO van Team Sunweb, zegt over de samenwerking: “Wij zijn enorm verheugd om een partner als MINI te hebben en zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking. MINI is een van de premium merken waarop we enorm trots zijn om mee samen te werken. In de wielrensport wordt er veel gevraagd van een volgauto en de omstandigheden kunnen zwaar zijn. Daardoor is high performance essentieel. Beide partijen passen perfect bij elkaar als het gaat om de manier waarop we de kleinste details continu willen verbeteren en we kijken uit naar nog meer fantastische jaren waarin we samen met MINI op de weg te vinden zijn.”

De MINI Cooper SD Clubman en de MINI Cooper SD Countryman, die in het Limburgse Born van de band loopt, hebben met hun tweeliter dieselmotor met 140 kW (190 pk) vermogen en 400 Nm koppel geen enkele moeite met het vervoer van negen fietsen, de teamleiding en hun benodigdheden. Er is voldoende kracht om,  ook tijdens bergetappes, met ontsnappingen mee te gaan en bijvoorbeeld in 6,9 seconden van 80 naar 120 km/uur te sprinten en het peloton te passeren.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen