Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BIQER B.V. nieuwe BMW Motorrad dealer voor regio Eindhoven.

BIQER B.V. start als nieuwe, exclusieve BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven. De voorbereidingen zijn in volle gang en de opening van de showroom in Eindhoven-Noord staat gepland voor medio november 2017.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,77 KB)
  
Photos(1x, ~6,42 MB)

BIQER B.V. start als nieuwe, exclusieve BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven. De voorbereidingen zijn in volle gang en de opening van de showroom in Eindhoven-Noord staat gepland voor medio november 2017.

De nieuwe BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier (49). Met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche en een aangeboren passie voor motorfietsen is Compier de ideale partner om met een exclusief BMW Motorrad dealerschap het verschil te maken in Eindhoven en omstreken.

“Ik rijd al sinds m’n elfde motor en kom uit een echte ondernemersfamilie. Sinds de oprichting in 1919 heeft ons familiebedrijf meerdere automerken vertegenwoordigd”, vertelt Compier. “Na de verkoop van drie dealerschappen, een schadebedrijf en een universele bestel- en vrachtwagenspecialist ging ik buiten de mobiliteitsbranche aan de slag. Toen de mogelijkheid zich voordeed om met BMW Motorrad in zee te gaan, begon het meteen te kriebelen. BMW Motorrad is een toonaangevend en zeer vooruitstrevend motorfietsmerk met een breed en veelzijdig productaanbod. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst.”

“Momenteel wordt gewerkt aan de realisatie van een gloednieuwe showroom waar BMW rijders zich direct thuis voelen. De opening van onze nieuwe vestiging staat gepland voor medio november.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen