Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad dealer Simako-BDM Elst verhuist naar nieuw pand.

BMW Motorrad dealer Simako-BDM Elst zal deze week verhuizen van de Newtonweg naar een nieuwbouw pand naast station Elst. In verband hiermee blijven op 18 en 19 december de deuren gesloten, maar na de kerst is de Simako-BDM weer volledig operationeel. Een officiële, feestelijke opening gecombineerd met een open huis volgt op zaterdag 17 februari 2018 van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~97,5 KB)
  
Photos(1x, ~3,93 MB)

BMW Motorrad dealer Simako-BDM Elst zal deze week verhuizen van de Newtonweg naar een nieuwbouw pand naast station Elst. In verband hiermee blijven op 18 en 19 december de deuren gesloten, maar na de kerst is de Simako-BDM weer volledig operationeel. Een officiële, feestelijke opening gecombineerd met een open huis volgt op zaterdag 17 februari 2018 van 9:00 tot 17:00 uur.

“In de laatste tien jaar is het modellengamma van BMW Motorrad meer dan verdubbeld”, vertelt Tim van de Molengraaf, directielid Simako-BDM. “Dit nieuwe pand geeft ons de mogelijkheid om al deze modellen de aandacht te geven die ze verdienen. Zo zal er een specifieke ruimte komen voor het binnen BMW Motorrad steeds groter wordende Heritage segment.” Voor maximale BMW Motorrad beleving is ook alle BMW Motorrad Rider Equipment aanwezig in de nieuwe winkel volgens de laatste BMW Motorrad standaarden. “Deze plek, waar de koffie altijd klaarstaat in onze Bikers Bar, is tevens opgezet als ontmoetingsplek voor de motorrijders.”

Head of Motorrad Tom Crooijmans: “Simako-BDM zat alweer 23 jaar op de oude locatie die simpelweg te klein is geworden. Ons gamma is inderdaad enorm gegroeid én veranderd en dankzij de ‘Make Life A Ride’-campagne is het imago van BMW Motorrad ook dynamischer geworden. Dat heeft er mede voor gezorgd dat BMW Motorrad al acht jaar op rij marktleider is, maar het betekent ook dat dealers daar op hun eigen manier invulling aan moeten geven. Simako-BDM Elst speelt daar in elk geval perfect op in met de inrichting van hun schitterende, nieuwe pand.”

Zo neemt de werkplaats een bijzonder opvallende plek in. Techniek is immers een belangrijk aspect voor motorfietsliefhebbers en om die nog zichtbaarder te maken, beschikt het nieuwe pand van Simako-BDM over een hightech werkplaats volgens het ‘open keuken’-principe. Van de Molengraaf: “Vanuit de showroom heeft iedereen goed zicht op het hart van ons bedrijf: de werkplaats. Tevens is er een ‘direct aanname’-plaats gecreëerd. Een station tussen werkplaats en showroom voorzien van een brug, waar een technicus samen met de klant de werkzaamheden aan zijn of haar motorfiets op een heldere, ontspannen manier door kan nemen. Zo creëren we ook voor de klant maximale transparantie, een belangrijke merkwaarde van ons merk.”

Het nieuwe adres van Simako-BDM Elst is:
Industrieweg 28
6662 PA
Elst

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen